Οι νέοι χειροκροτητές του Τσίπρα

13:19 17/5/2019 - Πηγή: In.gr

«Η αδίστακτη και αναχρονιστική κυβέρνηση ΤσίπραΚαμμένου, άμεσος συνεχιστής της πολιτικής Βορίδη, παραδίδει τα κλειδιά των ελληνικών δρόμων στον Θύμιο Λυμπερόπουλο, αδιαφορώντας απολύτως για τους ανέργους και το κοινωνικό συμφέρον» έλεγε ο… αγανακτισμένος Γιάννης Ραγκούσης, τον Σεπτέμβριο του 2017.

Λογικό,

όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» αν σκεφθεί κανείς ότι τον Ιούλιο του 2011 στην προσπάθειά του να απελευθερώσει την αγορά των ταξί και των φορτηγών παρέδωσε τις περισσότερες πόλεις στην ομηρεία των επαγγελματιών οδηγών.

Τα χρόνια πέρασαν, οι βαριές κουβέντες και τα δικόγραφα μεταξύ των Λυμπερόπουλου – Ραγκούση… ξεχάστηκαν και αμφότεροι πλέον ενεργούν ως συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ή μάλλον ως χειροκροτητές του Τσίπρα. Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών, ο οποίος πρόσφατα επανεξελέγη με ευρεία πλειοψηφία επικεφαλής του συλλογικού οργάνου, παρέστη για πρώτη φορά σε ομιλία του Πρωθυπουργού, την περασμένη Τρίτη στο Αιγάλεω.

Ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος συνήθως κάθεται στην πρώτη σειρά όταν τον καλεί η Προοδευτική Συμμαχία, δεν πήγε στην εν λόγω συγκέντρωση. Επί τούτου φημολογήθηκε εντόνως ότι το Μαξίμου χειρίστηκε με… ευαισθησία την υπόθεση ενημερώνοντας σχετικώς και τους δύο προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες συναντήσεις οι οποίες ενδεχομένως θα οδηγούσαν σε… κλωτσοπατινάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα