Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ έγινε… δόκτορας!

13:33 29/5/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ έχει λάβει επίσημα πια το διδακτορικό από το διάσημο Κολλέγιο Μπέρκλεϊ της Βοστώνης! Ναι ο Τίμπερλεικ γύρισε πίσω στα θρανία και μαζί με την ράπερ Missy Elliot έλαβαν μαζί το αναγνωρισμένο πτυχίο.

View this post on Instagram

Last night with @missymisdemeanorelliott and the talented students of @berkleecollege of Music. Thank you guys for putting on a great show… so fun

to see you all do your thing.

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on May 11, 2019 at 10:47am PDT

«Δεν ασχολούμαι με χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά θα μπορούσα πιθανώς να γράψω μερικές συνταγές», είπε στην ομιλία του. Στη συνέχεια, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ελπίζει να «δει άτομα από αυτή την τάξη αποφοίτησης στην βιομηχανία της μουσικής», προσθέτοντας, «Τα λέμε στο στούντιο. Θέλω να σας δω εκεί!»

Ο 38χρονος διασκεδαστής μοιράστηκε έπειτα μια φωτογραφία του ίδιου στο Instagram, με το πρόσωπό του να καλύπτεται από το δίπλωμα.

View this post on Instagram

No Dream is too big!!! Keep chasing!!! Trust me… I’m a DOCTOR!! But, for real… THANK YOU to @berkleecollege for this incredible honor—I’m very humbled and grateful.

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on May 11, 2019 at 3:50pm PDT

«Κανένα όνειρο δεν είναι ακατόρθωτο !!! Κυνηγήστε το! Πλέον είμαι δόκτορας!! Αλλά πραγματικά … ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ @berkleecollege για αυτή την απίστευτη τιμή – είμαι πολύ ταπεινός και ευγνώμων », έγραψε στην λεζάντα του στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα