«Μισά λόγια» από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το περιστατικό με μετανάστη στο Λιανοκλάδι

15:37 5/8/2020 - Πηγή: In.gr

Ανακοίνωση για το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε αμαξοστοιχία που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο ΑθήναΘεσσαλονίκη, εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Συγκεκριμένα, ένας 48χρονος αλλοδαπός εξαναγκάστηκε να κατέβει από το τρένο επειδή οι συνεπιβάτες του νόμιζαν ότι είχε κοροναϊό.

Από την πλευρά της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

υποστηρίζει πως ο επιβάτης δεν είχε εισιτήριο μέχρι τον τελικό του προορισμό.

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χώρα στην αμαξοστοιχία 54 την Τρίτη 04/08, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει ότι ο επιβάτης είχε στην κατοχή του εισιτήριο για να μεταβεί έως τη Λειβαδιά, ενώ τελικός του προορισμός ήταν η Καρδίτσα» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία προστίθεται: «Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μετά τη Λειβαδιά, οι ελεγκτές πρότειναν στον επιβάτη να εκδώσει νέο εισιτήριο για τη διαδρομή μέχρι την Καρδίτσα. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε με την αιτιολογία ότι δεν είχε τη δυνατότητα να το καλύψει οικονομικά».

«Ο επιβάτης μετακινήθηκε, υπό την επιτήρηση του προϊσταμένου της Αμαξοστοιχίας, προκειμένου να αποβιβαστεί στον επόμενο σταθμό, στο Λιανοκλάδι» σημειώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, υποστηρίζοντας πως στις περιπτώσεις που ο επιβάτης αρνείται την έκδοση εισιτηρίου, τότε ζητείται η παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ωστόσο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν αναφέρει σε κανένα σημείο τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η απομάκρυνση του 48χρονου άνδρα από το τρένο, καθώς και το γεγονός ότι ο ελεγκτής τον ανάγκασε να καθίσει στο πάτωμα του βαγονιού μέχρι να φτάσει ο συρμός στο Λιανοκλάδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σταθμό του Λιανοκλαδίου περίμενε ασθενοφόρο να μεταφέρει ύποπτο κρούσμα κοροναϊού στο νοσοκομείο, έπειτα από ενημέρωση που υπήρχε από το προσωπικό του τρένου, κάτι που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν αναφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα