Θετικός στον κορονοϊό νεαρός τουρίστας στη Στούπα της Μάνης

15:28 5/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας 18χρονος Γερμανός βρέθηκε σήμερα (Τετάρτη) θετικός στον κορονοϊό σε εξέταση που έγινε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ο νεαρός τουρίστας είχε έρθει την Κυριακή αεροπορικώς από την Γερμανία στην Καλαμάτα μαζί με τους γονείς του και τις δύο του αδελφές και είχαν νοικιάσει μια μονοκατοικία στην Στούπα, μία από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Μεσσηνίας.

Οι πρώτες υποψίες δημιουργήθηκαν στην οικογένεια μετά την πληροφόρηση πως συγγενικό τους πρόσωπο από τη Γερμανία είχε νοσήσει

κι έτσι μετέβησαν οικογενειακώς στο νοσοκομείο Καλαμάτας παρά το γεγονός πως κανένας τους δεν παρουσίαζε το παραμικρό σύμπτωμα. Από τα 5 μέλη, μόνο ο 18χρονος βρέθηκε θετικός και μετά από σύσκεψη των αρμοδίων της Πολιτικής Προστασίας, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο καραντίνας που υπάρχει στην Ανάληψη Μεσσήνης ενώ τα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του έλαβαν οδηγίες να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό στη Στούπα.

Επίσης, αναμένεται στη Στούπα εντός των επομένων ωρών κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για προληπτικούς ελέγχους, ιχνηλάτηση επαφών και για να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα