Μίλι Μπόμπι Μπράουν : Η πιτσιρίκα του «Stranger Things» μεγάλωσε απότομα

22:33 8/10/2019 - Πηγή: In.gr

Καθώς μεγαλώνει και γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, η 15χρονη πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Stranger Things» Μίλι Μπόμπι Μπράουν, φαίνεται πως ωριμάζει και σε προσωπικό επίπεδο.

Η ταλαντούχα Μίλι Μπόμπι Μπράουν, συμμετείχε πρόσφατα σε συζήτηση με τη δημοσιογράφο Ιλέιν Γουέλτεροθ σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη,  με αφορμή τη συνεργασία της με το brand κοσμημάτων Pandora.

Σε δηλώσεις στο Seventeeen,  εξήγησε ότι έχει

βρει έναν τρόπο να διατηρεί την ψυχική της υγεία, όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με αρνητικά σχόλια.

View this post on Instagram

Do you have anything from Mills' collection? I look at you in previous posts @milliebobbybrown @theofficialpandora #pandorame #pandoraxmilliebobbybrown #milliebobbybrown #milliebobbybrownedit #millie#milliebobbybrowntheme #mbb#mbbvogue#mbbxconverse

A post shared by mills (@millsismymoon) on Oct 8, 2019 at 11:57am PDT

«Αποκλείω κάθε αρνητικότητα στη ζωή μου, οπότε όποιος ή οτιδήποτε μπαίνει στον δρόμο μου ώστε να μην είμαι ευτυχισμένη δεν θα είναι πλέον στη ζωή μου» είπε η Μίλι Μπόμπι Μπράουν μιλώντας για το πως κρατά το μυαλό της καθαρό μόνο με θετικές σκέψεις,  ενώ συνεχίζοντας δήλωσε:

«Νομίζω ότι οι τοξικοί άνθρωποι – άνθρωποι που δεν μας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους – πρέπει να αποκλείονται από τον περίγυρο μας. Προφανώς, ισχύει το ίδιο και για την αρνητικότητα που μπορεί να συναντήσει κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε καμία περίπτωση δεν  μπορεί να θεωρηθεί υγιής έκφραση»

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν συνεχίζοντας, έδωσε συμβουλές γύρω από το πώς μπορεί κανείς να προστατευτεί από ένα τοξικό περιβάλλον. Σύμφωνα λοιπόν με την νεαρή, αλλά μάλλον ήδη αρκετά ώριμη Μίλι Μπόμπι Μπράουν:

«Πρέπει να βρίσκεστε σε έναν ευχάριστο χώρο. Και βεβαιωθείτε ότι αγαπάτε τον εαυτό σας και ότι κάνετε πράγματα που τελικά θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Και εφόσον το κάνετε αυτό πρώτα, στη συνέχεια θα βρείτε την αυτοπεποίθησή σας και την αγάπη για τον εαυτό σας σε όλο αυτό το ταξίδι».

View this post on Instagram

vanity fair italy was reallyyyyy cool so thank u

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on Aug 21, 2019 at 3:16am PDT

View this post on Instagram

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on Aug 21, 2019 at 3:18am PDT

Από τη φτώχεια στην κορυφή

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν γεννήθηκε στη Μαρμπέγια, όταν η οικογένειά της μετακόμισε από την Αγγλία στην Ισπανία, για να εργαστεί στο εστιατόριο που διατηρούσαν εκεί οι παππούδες της. Υστερα από λίγο καιρό επέστρεψαν στην Αγγλία και, όταν η Μίλι ήταν οκτώ ετών, μετακόμισαν εκ νέου στη Φλόριντα, όπου ο πατέρας της ξεκίνησε μια επιχείρηση λεύκανσης δοντιών.

View this post on Instagram

keep bein weird n quirky… ily ♡

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on Apr 2, 2019 at 5:49am PDT

Εκείνη τότε γράφτηκε σε σχολή υποκριτικής και ένας ατζέντης που διέκρινε το ταλέντο της  τους ζήτησε να μετακομίσουν στο Λος Αντζελες για να την βοηθήσει να κάνει καριέρα. Πεπεισμένοι για το ταλέντο της, οι Μπράουν τα πούλησαν όλα για να μετακομίσουν μαζί της, περνώντας παράλληλα όμως μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

«Υπήρχαν στιγμές που δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να αγοράσουμε φαγητό ή να πληρώσουμε το ενοίκιο. Ήταν πολύ δύσκολα. Χύνονταν πολλά δάκρυα» έχει δηλώσει η Μίλι Μπόμπι Μπράουν αποκαλύπτοντας ότι κάποια στιγμή αναγκάστηκαν να ζητήσουν χρήματα από τη μάνατζέρ της.

View this post on Instagram

my 4 moods ahaha. ilysm millie you’re so cute n babyyy

Keywords
Τυχαία Θέματα