Μέγκαν Φοξ : Σπάνια φωτογραφία με την οικογένειά της

23:06 14/10/2019 - Πηγή: In.gr

Η Μέγκαν Φοξ είναι μία αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές και σέξι ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

Μπορεί στους ρόλους της η Μέγκαν Φοξ να εμφανίζεται «σκληρή και ατίθαση» αλλά είναι στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως είναι μια ιδιαίτερα τρυφερή μαμά που ακούει και αγαπά πολύ τα παιδιά της.

View this post on Instagram

Come shop my line at Topshop’s SOHO NYC

pop-up @topshop @fredericks_hollywood #ad

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Jun 20, 2018 at 11:36am PDT

View this post on Instagram

Pre-fight vampire glam. @monikablundermakeup @nickichestnut Thank you to everyone at the @ufc for being so accommodating, and to @wynnlasvegas for the fantastic service & the best wagyu steak I’ve had in a long time. Congratulations to Tony “dimples” Ferguson (that is his nickname, right? I know it’s something intimidating like that) on the win. I’ve never seen anyone get punched in the face in person before so…that was an intense initiation (emoji also captures the general mood for everything else that followed Saturday night)

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Oct 8, 2018 at 4:05pm PDT

View this post on Instagram

#BTS by @andylecompte from my upcoming collection with @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Jul 30, 2018 at 2:49pm PDT

Η Μέγκαν Φοξ είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν, τον τηλεοπτικό «Ντέιβιντ» της θρυλικής σειράς Μπέβερλι Χίλς η οποία πρόσφατα επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες, λίγο μετά τον ξαφνικό θάνατο του Λουκ Πέρι, μαζί με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

View this post on Instagram

A post shared by Brian Austin Green (@arent_you_that_guy) on Sep 24, 2014 at 11:06pm PDT

View this post on Instagram

Thank you for donating your DNA to the shared dream of birthing our own colony of teen heart throbs. #mcm #colonymission

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Aug 21, 2017 at 5:34pm PDT

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, επιλέγει να κρατά χαμηλό προφίλ, χωρίς να κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά ούτε μοιράζεται συχνά προσωπικές και οικογενειακές στιγμές στα social media.

Αυτή τη φορά, όμως, η 33χρονη Μέγκαν Φοξ, χάρισε στους θαυμαστές και ακολούθους της στο Instagram, μια κρυφή ματιά από την οικογενειακή της ζωή, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Ντίσνεϊλαντ, όπου βρέθηκαν προκειμένου να γιορτάσουν το Χάλογουιν.

Συγκεκριμένα, στη μία φωτογραφία βλέπουμε την Μέγκαν Φοξ με αυτάκια της Μίνι Μάους και τα τρία παιδιά της με κοστούμια.

Στην επόμενη φωτογραφία, βλέπουμε και τον Μπράιαν Όστιν Γκριν να κρατά το μικρότερο παιδί τους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μέγκαν Φοξ:

View this post on Instagram

Halloween at @disneyland is always the most fun but can I get ONE family photo where everyone is looking at the camera and making a semi normal face ?? #disneyland

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Oct 12, 2019 at 7:43pm PDT

Μέγκαν Φοξ: Δεν με ενοχλεί που ο γιος μου φορά φορέματα

Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε ξένη τηλεοπτική εκπομπή, η Μέγκαν Φοξ μίλησε για τον γιο της, Νόα και την αγάπη του μικρού αγοριού για τα γυναικεία φορέματα.

Η ίδια μάλιστα, παραδέχτηκε πως δεν τον αποτρέπει από το να φοράει φορέματα στο σχολείο, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που οι συμμαθητές του τον έχουν πειράξει γι’αυτό. Μιλώντας για το στυλ του μικρού Νόα, η Μέγκαν Φοξ ανέφερε ότι ο ίδιος σχεδιάζει ρούχα.

«Είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά είναι ακόμη 6 χρονών. Του αρέσει πολύ η μόδα» έχει δηλώσει η Μέγκαν Φοξ.

«Πολλές φορές ντύνεται μόνος του και κάποιες φορές του αρέσει να φοράει φορέματα. Και τον στέλνω σε ένα πραγματικά φιλελεύθερο σχολείο, λίγο πιο hippy. Αλλά ακόμη κι εδώ στην Καλιφόρνια, τα άλλα παιδιά στην τάξη μπορεί να τον πειράξουν λέγοντάς του πως τα αγόρια δεν φοράνε φορέματα ή πως τα αγόρια δεν φοράνε ροζ ρούχα», είχε αποκαλύψει η Μέγκαν Φοξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα