Με 4αρα στην Καλαμαριά προκρίθηκε η Λάρισα

21:56 20/12/2018 - Πηγή: In.gr

Η Λάρισα βολευόταν και με ισοπαλία, αλλά δεν είχε διάθεση να παίξει με τη… φωτιά. Νίκησε με το ευρύ 4-0 τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δεν άφηναν περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος είναι το αφεντικό. Το 1-0 έγινε με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου με αυτογκόλ όταν ο Χοτζάλι έκανε τη σέντρα, με τον Κύρκου να προσπαθεί να απομακρύνει αλλά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στην

εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Πίτι απέτυχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. ήρθε ο Λεοζίνιο με σουτ από κοντά για να διπλασιάσει τα τέρματα των Βυσσινί.

Λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας, η ΑΕΛ «άγγιξε» και το 3-0, με τον Κόυνιτς να αστοχεί από τη λευκή βούλα, στέλνοντας την μπάλα άουτ, όμως οι παίκτες του Φέστα να μην έχουν τελειώσει τη… δουλειά. Στο 69′ ο Ζίζιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 ενώ δυο λεπτά αργότερα, ο Νούσιος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Πόντου: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Κύρκου, Δαμουλάκης, Καλαϊτζίδης.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Τριποτσέρης, Μπάλλας (83′ Χαλάτσης), Κούνιτς, Πίτι, Ζίζιτς (73′ Mπάμης ), Λεοζίνιο, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Σαχίτι (22′ Νούσιος), Χοτζάλι.

8ος ΟΜΙΛΟΣ
18/12 Ηρόδοτος – Πανιώνιος 1-2
19/12 Απόλλων Πόντου – Λάρισα 0-4

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πανιώνιος 9 (8-1)
Λάρισα 6 (8-3)
——————————
Απόλλων Πόντου 3 (1-8)
Ηρόδοτος 0 (2-7)

Keywords
Τυχαία Θέματα