Λάζλο Μπόλονι, το πρώτο αίμα

23:31 11/11/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη περίοδο… Οι δύο νίκες με Λαμία και Απόλλωνα δεν ήταν αρκετές για να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα και η ήττα από τον Ατρόμητο το επιβάρυνε. Ο Λάζλο Μπόλονι είναι ικανός προπονητής και το βιογραφικό του το αποδεικνύει, όμως δεν είναι μάγος… Όπως εξήγησε ο ίδιος, τόσο στις δηλώσεις

του στο συνδρομητικό, όσο και στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Επιπροσθέτως, ο Λάζλο Μπόλονι κλήθηκε να διαχειριστεί το πρώτο κρούσμα απειθαρχίας: το ξέσπασμα του Φεντερίκο Μακέντα μετά την αντικατάσταση του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Ο Ιταλός επιθετικός πέταξε ένα μπουκάλι μπροστά από τον πάγκο, δείχνοντας τον έντονο εκνευρισμό του.

Ο Μπόλονι δεν αντέδρασε εκείνη τη στιγμή, αλλά το συζήτησε με τον Μακέντα σε δεύτερο χρόνο. Το10.gr εξήγησε ότι ο Ρουμάνος προπονητής δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα λεγόμενα του Ιταλού στράικερ, αλλά δεν θα τραβήξει στα άκρα την υπόθεση και συμπεριφέρεται με διαλλακτικότητα. Προς το παρόν, γιατί για τον Μπόλονι η πειθαρχία και ο σεβασμός στα αποδυτήρια είναι δύο αδιαπραγμάτευτα στοιχεία για να λειτουργήσει μία ομάδα.

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Μπόλονι στο ζήτημα, θα φανεί στο προσεχές χρονικό διάστημα. Ίσως ο Μακέντα να τιμωρηθεί σιωπηρά, με μία απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού η οποία δεν θα «διαρρεύσει». Όσο για τη φύση της ποινής, αυτή θα την ξέρει μόνο ο προπονητής και ο ποδοσφαιριστής.

Πάντως, το παράπτωμα του Μακέντα ήταν το… πρώτο αίμα του Μπόλονι στον Παναθηναϊκό. Ο Ρουμάνος φημίζεται στην καριέρα του ότι είναι άτεγκτος. Άλλωστε, στην τελευταία του δουλειά πριν εγκατασταθεί στην Αθήνα, ο Μπόλονι συγκρούστηκε με το μεγάλο αστέρι της Γκεντ, όταν θεώρησε ότι ένας παίκτης τον υπονομεύει. Μία σύγκρουση που εν τέλει κόστισε στον Μπόλονι τη θέση του. Αλλά ο Μπόλονι δεν υπαναχώρησε από τις αρχές του.

Ο Μπόλονι έκρινε ότι ο Μακέντα δεν ξέφυγε από τα όρια. Τα «άγγιξε», εξ’ ου και η δυσαρέσκεια του προπονητή. Σίγουρα, όμως, ο επόμενος ο οποίος θα τολμήσει να αμφισβητήσει την εξουσία του Μπόλονι, θα έχει διαφορετική μεταχείριση. Στο «Καλαφάτης» ένας έχει το γενικό πρόσταγμα και αυτός είναι ο Ρουμάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα