Κρίσι Τέιγκεν : Δείχνει σε βίντεο τις στάχτες του αδικοχαμένου γιου της

23:22 11/11/2020 - Πηγή: In.gr

Η Κρίσι Τέιγκεν συνεχίζει να εκφράζει την ειλικρινή της θλίψη μετά από την αποβολή της, τον Σεπτέμβριο. Πρόσφατα ανακοίνωσε πώς η οικογένειά της τιμά τον αείμνηστο γιο της, Jack. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα η Τέιγκεν μοιράστηκε στο Instagram πώς αυτή και η τετράχρονη κόρη της Luna, υποδέχτηκαν τις στάχτες του Jack

στο σπίτι τους.

Chrissy Teigen Shares the Sweet Way Daughter Luna Honored Baby Jack as Family Receives His Ashes​ https://t.co/KDymiMqM3J

People (@people) November 9, 2020

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα η  Κρίσι Τέιγκεν μοιράστηκε στο Instagram πώς αυτή και η τετράχρονη κόρη της Luna, υποδέχτηκαν τις στάχτες του Jack στο σπίτι τους. «Σκέφτομαι πολύ για τον Jack σήμερα», έγραψε στη λεζάντα. «Το σπίτι μας είναι ανοιχτό για τη ζωή, τον θάνατο, τη θλίψη, τα πάντα. Προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα πράγματα καλά και να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση που μπορεί να φανταστεί κανείς με έναν όμορφο, πνευματικό αλλά κυριολεκτικό τρόπο».

John Legend Shared How He and Chrissy Teigen Are Coping With Loss https://t.co/O55On5HFhJ via @Yahoo

— Marcia Sirota (@marciasirota) November 11, 2020

Σε ένα βίντεο, η Κρίσι Τέιγκεν έδειξε τις στάχτες του γιου της με το αρκουδάκι της Luna, εξηγώντας: “Αυτό είναι το πιο χαριτωμένο, πιο όμορφο πράγμα που έχω δει ποτέ. Μόλις πήραμε πίσω τις στάχτες του Jack, οπότε τώρα είναι εδώ στολισμένο με ένα ιερό φυλαχτό από την Ταϊλάνδη και η Luna έβαλε ένα λούτρινο αρκουδάκι δίπλα του. Και το καλύτερο είναι ότι, κατέβηκε και του έδωσε ένα κομμάτι του αγαπημένου της σνακ. Είναι καταπληκτική.” Ένα άλλο βίντεο έδειχνε την αξιολάτρευτη Luna να παίζει και να παρουσιάζεται το αρκουδάκι της στον αδελφό της, Jack.

Δείτε την ανάρτηση τηςView this post on Instagram

im just thinking a lot about jack today. our house is very open about life, death, grief, everything really. we try to explain things well and answer every question imaginable in a beautiful, spiritual but literal way. I know this is a weird post but I just wanted to share these to always remember my incredibly empathetic little mini. life is infinitely better with her in it. I miss u, jack. we miss you a lot.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Nov 9, 2020 at 1:14pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα