Κυκλοφοριακό χάος στη Συγγρού λόγω έργων

11:18 4/6/2019 - Πηγή: In.gr

Μποτιλιάρισμα εκατοντάδων μέτρων επικρατεί από νωρίς το πρωί στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω των έργων που ξεκίνησαν σήμερα για την επιδιόρθωση βλαβών στο οδόστρωμα το οποίο έχει υποστεί καθίζηση.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας στο τμήμα από τη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή, ενώ σύμφωνα με την τροχαία μεγάλες είναι οι καθυστερήσεις και από την οδό Δαβάκη έως τη Λαγουμιτζή.

Τα έργα σε έναν από

τους μεγαλύτερους δρόμους της Αθήνας τον οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά χιλιάδες οδηγοί θα διαρκέσουν 15 μέρες.

Όπως έχει ανακοινώσει η περιφέρεια Αττικής: «Στο πλαίσιο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λ. Συγγρού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμβρ. Φραντζή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα».

Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που διέρχονται καθημερινά έναν από τους πλέον πολυσύχναστους οδικούς άξονες της Αθήνας θα διαρκέσει για τις επόμενες 15 ημέρες.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο ο πολεοδόμος-συγκοινωνιολόγος Ευθύμιος Μπακογιάννης, «σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των κυκλοφοριακών φόρτων προκύπτει ότι καθημερινά από τις 7:45 έως τις 9 το πρωί η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση από το υψος του Άγιου Σώστη ενώ σταδιακά μέχρι τις 10 περιορίζεται στο τμήμα από Καλλιρρόης μέχρι Φραντζή. Το απόγευμα η κυκλοφοριακή αιχμή εντοπίζεται καθημερινά από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. από την Καλλιρρόης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα