«Η ήττα από την Τσέλσι δε θα πρέπει να επηρεάσει τον ΠΑΟΚ»

23:03 1/12/2018 - Πηγή: In.gr

Ο Κούλης Αποστολίδης μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» επισήμανε ότι η βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο από την Τσέλσι με 4-0, δε θα πρέπει να επηρεάσει την ομάδα για τα παιχνίδια που έχει στη συνέχεια.

Αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα του Λονδίνου και είπε: «Όλοι μας γνωρίζαμε πριν το παιχνίδι ότι θα ήταν μια μεγάλη έκπληξη αν ο ΠΑΟΚ να πάρει νίκη στο Λονδίνο. Εκείνο

στο οποίο ελπίζαμε ήταν να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε μία ισοπαλία. Νομίζω όμως η αποβολή του Χατσερίντι τόσο νωρίς έκρινε το παιχνίδι. Με δέκα παίκτες δεν ήταν δυνατόν ο ΠΑΟΚ να παίξει και να αντιμετωπίσει την Τσέλσι στην έδρα της. Από εκεί και πέρα η πρόκριση θα παιχτεί στο παιχνίδι κόντρα στην ΜΠΑΤΕ. Πιστεύω είναι ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ και μπορεί και πρέπει να το κερδίσει με κάθε τρόπο. Θεωρώ ότι η Τσέλσι δεν θα κάνει χάρη σε κανέναν και θα πάει να παίξει για να κερδίσει τη Βίντι. Το πιθανότερο είναι λοιπόν η Τσέλσι να πάρει και το τελευταίο παιχνίδι».

Για τις επιλογές του Λουτσέσκου: «Εγώ προσωπικά δεν θα ξεκινούσα τον Χατσερίντι σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Στην φάση της αποβολής φάνηκε ότι του λείπει η εκρηκτικότητα. Δεν μπορώ να κρίνω τον προπονητή για τις επιλογές του, γιατί τα τεχνικά θέματα τα γνωρίζει καλύτερα. Όμως η δικιά μου επιλογή στο κέντρο της άμυνας θα ήταν ο Τόσκα. Πιστεύω ότι έπραξε πολύ σωστά και δεν έβαλε τον Βαρέλα από την αρχή, γιατί ήθελε να τον προστατέψει για το πρωτάθλημα.

Για εμένα ο Χατσερίντι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη λόγο της έλλειψης ταχύτητας. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχασε τίποτα από αυτή την ήττα. Η παρουσία του ΠΑΟΚ δεν θεωρώ ότι ήταν τόσο κακή. Νομίζω στάθηκε αξιοπρεπέστατα στον αγώνα με 10 παίκτες κι ας έχασε με 4-0. Αυτή η ήττα δε θα πρέπει να επηρεάσει την ομάδα για τη συνέχεια. Δε νομίζω ότι η ομάδα επιλέγει να μείνει εκτός. Για εμένα αυτό είναι αστείο».

Για το παιχνίδι με την Λαμία: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα είδαμε ότι η ψαλίδα έχει κλείσει. Για να κερδίσεις τρεις πόντους θα πρέπει να παλέψεις».

Για τον Ουάρντα: «Η άποψη μου είναι ότι έχει ποιότητα. Υπάρχει ένα θέμα συμπεριφοράς σύμφωνα με όσα λέγονται. Θα είναι κρίμα να μην μπορεί να παίξει λόγο τέτοιων ζητημάτων».

Keywords
Τυχαία Θέματα