Γκίκας: «Δεν έχει χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια»

18:37 29/10/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε στη media day της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Αντβέρπ (30/10, 19:00) για την τρίτη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ τόνισε πως το κλίμα της ομάδας δεν έχει χαλάσει μετά τις ήττες, ενώ ανέφερε πως πρέπει να παίξουν που μπορούν.

Αναλυτικά

όσα δήλωσε ο Γκίκας:

Για τα ματς με Ρέθυμνο και Ανβέρπ: «Η τελευταία εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική για όλους μας, πόσω μάλλον για τον κόσμο. Όλοι έχουμε αντιληφθεί τι κάναμε στο Ρέθυμνο και θέλουμε να επανέλθουμε σε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, ώστε να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας.

Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε, αρχής γενομένης από αύριο. Δεν έχει χαλάσει κάτι στο κλίμα στα αποδυτήρια. Απλώς δεν παίξαμε καλά στο Ρέθυμνο και έχουμε βγάλει τα μάτια μας άλλες δυο φορές, στο Ισραήλ και στην Λήμνο. Πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε».

Για το αν νιώθει μόνος στη θέση «1»: «Στο σύγχρονο μπάσκετ, το 1 και το 2 είναι πανομοιότυπες θέσεις. Η ομάδα έχει γκαρντ, δεν νιώθω μόνος μου. Όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν όποτε τους ζητηθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα