Πυροβολισμοί στο Χαϊδάρι: Ραγδαίες εξελίξεις με αστυνομικούς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι. Αυτή την ώρα, βρίσκονται στα γραφεία της Ασφάλειας και εξετάζονται δύο αστυνομικοί. Πυροβολισμοί στο Χαϊδάρι: Ραγδαίες εξελίξεις με αστυνομικούς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι. Όπως γράφει το newsit, αυτή την ώρα, βρίσκονται στα γραφεία της Ασφάλειας και εξετάζονται δύο αστυνομικοί, καθώς φερεται να διαπιστώθηκε πως την ώρα της επίθεσης εναντίον

του επιχειρηματία, οι δύο αυτοί αστυνομικοί βρίσκονταν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν στην κατάθεσή τους ότι ήταν εκτός υπηρεσίας και έπεσαν πάνω στο περιστατικό.

Ωστόσο, από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο αστυνομικοί να μην βρέθηκαν τυχαία στο σημείο.

Θύμα είναι ένας επιχειρηματίας αλυσίδας καταστημάτων καφέ και αντιπρόσωπος ιταλικής εταιρείας καφέ, ο οποίος δέχτηκε καταιγισμό πυρών από δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και τον πλεύρισαν στο φανάρι, στη συμβολή της Λ. Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου.

Ο 49χρονος είχε γίνει πάλι στόχος το 2016 όταν είχε εκραγεί βόμβα μικρής ισχύος στα γραφεία της επιχείρησής του, που βρίσκονται κοντά στο σημείο που δέχτηκε και την σημερινή επίθεση. 

Έναν χρόνο πριν από εκείνο το χτύπημα, είχε συμμετάσχει στην χρηματοδότηση της Παναχαϊκής.

Keywords
Τυχαία Θέματα