Γαλάζιο my way στον Πειραιά

17:47 5/7/2019 - Πηγή: In.gr

Πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο κατέβασε η Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιά καθώς με το 37% που πήρε στις ευρωεκλογές, αν επαναλάβει αυτό το ποσοστό μπορεί να εκλέξει ακόμη και 4 από τους 6 βουλευτές της περιφέρειας.

Τάσος Αβραντίνης και Νόνη Δούνια είναι πολύ ισχυρά χαρτιά, μεταξύ των άλλων, για τη ΝΔ

στη συγκεκριμένη περιφέρεια. Η εκλεγμένη προσφάτως με εντυπωσιακά νούμερα στο δήμο Πειραιά, Νόνη Δούνια, διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στη Βουλή και μάλιστα «όργωσε» τον Πειραιά και τα νησιά για να μιλήσει με τους κατοίκους και να ακούσει τα προβλήματά τους.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τάσο Αβραντίνη. Ο τελευταίος εξέφρασε θέσεις ξεκάθαρα φιλελεύθερες, και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους πολίτες του Πειραιά και των νησιών σε κάθε δημόσια παρουσία του.

Ο Τάσος Αβραντίνης, εκτός από υποψήφιος βουλευτής, ήταν μέχρι πρότινος μέλος του ΔΣ του ΚΕΦΙΜ (αποχώρησε γιατί υπάρχει ασυμβίβαστο για τους υποψηφίους) και είναι εκτός των άλλων άλλων δικηγόρος, συγγραφέας και πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοσιονομικών Μελετών, ενός ιδρύματος που μελετά τα δημόσια οικονομικά και τη φορολογία και συγκροτείται από εξέχουσες προσωπικότητες, όπως ο καθηγητής Οικονομικών Παναγιώτης Λιαργκόβας, η καθηγήτρια φορολογικού δικαίου Κατερίνα Σαββαΐδου και ο ομότιμος καθηγητής οικονομικών Γιώργος Μπήτρος.

Την περασμένη Τρίτη 2 Ιουλίου στην Πλατεία Κοραή του Πειραιά ο Τάσος Αβραντίνης μίλησε σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση με τίτλο «Βραδιά Ελευθερίας». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Βλαχάκος, ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Αγραπίδης και πλήθος κόσμου. Τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας προλόγισε ο υποψήφιος βουλευτής επικρατείας Θόδωρος Σκυλακάκης.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε video με δηλώσεις προσωπικοτήτων της δημόσιας ζωής (Κυριάκου Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη, Άννας Διαμαντοπούλου, Θάνου Βερέμη, Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Παναγιώτη Λιαργκόβα, Παναγιώτη Λάμψια, Παναγιώτη Πετρόπουλου κ.α.) προς τιμήν του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας.

Η ομιλία του Τάσου Αβραντίνη ξεκίνησε υπό τον ήχο του «My Way» του Σινάτρα.

Δυναμικές οι υποψηφιότητες και του Γ. Μελά, του Κ. Κατσαφάδου, της Μ. Καλαγιά, του Χρ. Μπουτσικάκη, του Ζ. Ρούσσου, του Ν. Μανωλάκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα