Σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατο για τον Πάιατ – Έσπασε και τα δυο του πόδια

Ο αμερικανός πρέσβης έπεσε με το ποδήλατο και έσπασε και τα δυο του πόδιαΤου προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην ΑθήναΟ κ. Πάιατ ευχαρίστησε μέσω Twitter το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αερόπολης, καθώς και όλους όσοι του ευχήθηκαν «περαστικά»

Σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατο είχε ο αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, κατά τη διάρκεια εκδρομής του στην Αρεόπολη Μάνης.

Συγκεκριμένα, ο αμερικανός πρέσβης

έπεσε με το ποδήλατο και έσπασε και τα δυο του πόδια.

Προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες στον κ. Πάιατ, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Τα «ευχαριστώ» του Πάιατ μέσω Twitter

Αργότερα, ο κ. Πάιατ ευχαρίστησε μέσω Twitter το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αερόπολης, καθώς και όλους τους φίλους του που τον κάλεσαν για να του πουν «περαστικά».

A big thank you to Areopoli health center staff for excellent care I received after my recent cycling accident in Mani & thank you to all my Greek friends who called to say perastika. I’m unhappy it cut my trip short but look forward to returning to Athens on my road to recovery.

— Geoffrey Pyatt (@USAmbPyatt) 5 Ιουλίου 2019

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αμερικανό πρέσβη, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, του ευχήθηκε καλή ανάρρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα