Ολυμπιακός : Κινείται για τον κλασικό σουτέρ Μπράντον Πολ

16:23 5/7/2019 - Πηγή: In.gr

Σε όλα τα μέτωπα κινείται ο Ολυμπιακός. Δεν είναι μόνο ο φωτεινός πίνακας στα πρότυπα του ΝΒΑ, αλλά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του Πειραιά.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να ενισχύσουν κι άλλο την περιφέρεια τους για αυτό θέλουν να κάνουν δικό τους τον Μπράντον Πολ! Ο Αμερικανός σουτινγκ γκαρντ ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

και την περσινή σεζόν, με το φλερτ να έχει θερμανθεί εκ νέου και να εντείνονται οι προσπάθειες για να προχωρήσει η απόκτηση του.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει πρόταση διετής συνεργασίας στον 28χρονο γκαρντ, έχουν ανεβάσει την προσφορά τους και περιμένουν την απάντηση του. Ο ίδιος έχει πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου από την Κίνα, αλλά το σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα και η προοπτική της συνεργασίας με τον Ντέιβιντ Μπλατ είναι κάτι που τον ιντριγκάρει.

Φέτος αγωνίστηκε στους Zhejiang Golden Bulls έχοντας τρομακτικούς αριθμούς και φτάνοντας πολλές φορές τους +40 πόντους ανά ματς. Είναι ένας κλασικός σουτέρ, μπορεί να αγωνιστεί και στο 2 αλλά και στο 3, και ταυτόχρονα αποτελεί έναν αξιόπιστο αμυντικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα