Ευρυδίκη Βαλαβάνη : Ο… χωρισμός και η σχέση με τη μαμά του Βασάλου

17:30 4/3/2019 - Πηγή: In.gr

Μετά την απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, αναφορικά με τις φήμες χωρισμού της, τη δική της απάντηση έδωσε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, είπε μεταξύ άλλων πως, ούτε παντρεύεται, ούτε χωρίζει με τον Κωνσταντίνο αφού είναι μαζί και τίποτα δεν έχει αλλάξει στην καθημερινότητά τους.

Όσον αφορά στις φήμες χωρισμού του ζευγαριού, ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να κινείται νομικά κάθε φορά που γράφεται κάτι ανυπόστατο για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο, όμως ξεκαθάρισε πως θα το κάνει αν νιώσει

ότι προσβάλλεται η τιμή και η υπόληψή της.

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση της με τα πεθερικά της.

Μιλώντας στην εκπομπή «στην φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε: «Είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτά τα πεθερικά. Η μαμά του Κωνσταντίνου είναι πολύ καλή φίλη μου, λέμε τα γυναικεία μας μυστικά που δεν γνωρίζει ο Κωνσταντίνος», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor και παρουσιάστρια του Alpha ενώ αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση που έχει δεχτεί να κάνει εκπομπή μαζί με τον σύντροφο της.

Τις φήμες χωρισμού είχε διαψεύσει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος το Σάββατο είχε δηλώσει πως «δεν υπάρχει χωρισμός ρε παιδιά. Δεν είμαστε χωρισμένοι. Είμαστε μαζί».

Μάλιστα, όπως είχε χαρακτηριστικά τονίσει, η είδηση βγήκε από κάποια site «για να βγάλουν κάνα φράγκο και αυτοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Βασάλου,evrydiki valavani, vasalou