«Έσπασε» τα δοκάρια ο ΠΑΣ (0-0)

19:37 7/11/2020 - Πηγή: In.gr

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός για την 8η αγωνιστική της Superleague, με το 0-0 να αδικεί κατάφωρα τους γηπεδούχους, που είχαν δύο δοκάρια και πολλές κλασσικές ευκαιρίες. Μεγάλο ματς από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, Κνετ, που έκανε μεγάλες επεμβάσεις και κράτησε όρθια την ομάδα του όποτε χρειάστηκε.

Η τύχη γύρισε… την πλάτη στους Ηπειρώτες, που είχαν τις ευκαιρίες (14-4 οι τελικές), αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ετσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή αφήνει πικρή γεύση στον Μάκη Γιαννίκογλου

και τους παίκτες του, που ήταν καλύτεροι αλλά δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η μπίλια έκατσε στο… «Χ», με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Ετσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τους 9 βαθμούς σε 8 ματς και βρίσκεται στην 8η θέση, ενώ από την άλλη ο Παναιτωλικός είναι στην 12η με 4 βαθμούς σε 8 παιχνίδια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναιτωλικός παρέμεινε χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι Ηπειρώτες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κερδίσουν στους Ζωσιμάδες, έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα τέσσερα ματς που έχουν δώσει στην έδρα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα