Σαρωτική Κρίσταλ Πάλας (4-1)

19:19 7/11/2020 - Πηγή: In.gr

Η Κρίσταλ Πάλας πήρε μια εντυπωσιακή νίκη στο «Σέλχερστ Παρκ» με 4-1 επί της Λιντς για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Εζέ, ο Νταν με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, η Λιντς ισοφάρισε με τον Μπάμφορντ αλλά το γκολ

ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 22′ η Πάλας κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Εζέ. Πέντε λεπτά αργότερα, μετά από κεφαλιά του Κλιχ, ο Μπάμφορντ ξαναέβαλε τη Λιντς στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1. Στο 43′ ο Φαν Άανχολτ γύρισε με την μπάλα να κοντράρει στον Κόστα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-1 με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λιντς δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και η Κρίσταλ Πάλας είχε χαλαρώσει αγωνιστικά μετά από τα τρία πρώτα γκολ που είχε πετύχει. Στο 70′ ο Ζαχά βρήκε πολύ ωραία τον Αγιού που με πλασέ έκανε το τελικό 4-1.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Νταν, Κλάιν, Φαν Άανχολτ, Κουγιατέ, ΜακΆρθουρ, Εζέ, Ρίντεβαλντ (77’ ΜακΚάρθι), Τάουνσεντ (71’ Σλουπ), Ζαχά, Αγιού (85’ Μπεντεκέ).

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Κοχ, Έιλινγκ, Αλιόσκι, Κούπερ, Στρόικ (71’ Ρόμπερτς), Χάρισον, Ντάλας, Κλιχ, Κόστα (46’ Ραφίνια), Μπάμφορντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα