Επένδυση για το μέλλον από την Αρμάνι Μιλάνο

23:00 16/6/2020 - Πηγή: In.gr

Ο ερχομός του Χρήστου Σταυρόπουλου στην Αρμάνι Μιλάνο εξ αρχής είχε μία ανάγνωση. Οι Μιλανέζοι θα γέμιζαν με την πάροδο του χρόνου με Ιταλούς αθλητές, για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει στο μοντέλο των επιτυχιών, αυτό που ακολούθησε ο Έλληνας παράγοντας και στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος στηρίχθηκε στον κορμό των γηγενών αθλητών του.

Έτσι ακριβώς σκέφτονται και στην Αρμάνι Μιλάνο

αυτήν την στιγμή. Στις τάξεις της υπάρχουν παιδιά όπως ο Μπιλίνγκα, ο Μορασίνι, ο Τσιντσιαρίνι, ο Μπρουκς και προσφάτως ο Μορέτι, ενώ η Αρμάνι δίνει τα… ρέστα της και για τον Τζίτζι Ντατόμε.

Για αυτόν τον λόγο οι Ιταλοί προχώρησαν στην απόκτηση του Τζιορντάνο Μπορτολάνι. Ο Ιταλός 19χρονος γκαρντ είναι μία επένδυση για το μέλλον της Αρμάνι, καθώς την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της γειτονικής χώρας μετρώντας 14,9 πόντους κατά μέσο όρο στη Μπιέλα.

Η Μπρέσια τον ήθελε και με το παραπάνω, όμως η Αρμάνι υπέγραψε μαζί του πολυετές συμβόλαιο και αναμένεται να τον δώσει δανεικό σε κάποια ομάδα του πρωταθλήματος για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα