Έκτορας Μποτρίνι : Ηλίθιοι και τεμπέληδες οι influencers

15:50 18/4/2019 - Πηγή: In.gr

Ο γνωστός σεφ, Έκτορας Μποτρίνι σχολίασε με καυστικό τρόπο το φαινόμενο «influencers», μέσα από το προφίλ του στο Instagram .

H επίδραση που έχουν στον σύγχρονο κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι influencers είναι δεδομένη και αναμφισβήτητη. Άνθρωποι που μετράνε δεκάδες χιλίαδες, πιστούς ακόλουθους στα social media, επιλέγονται από διάφορες εταιρείες, προκειμένου να διαφημίσουν προϊόντα

ή υπηρεσίες.

Και μπορεί στο εξωτερικό, ειδικοί αναλυτές και εμπλεκόμενοι να δίνουν στο φαινόμενο influencers , λιγότερο από έναν χρόνο ζωής, στην ελληνική διαδικτυακή πραγματικότητα, οι λεγόμενοι influencers, κάνουν τα πρώτα τους βήματα, με το φαινόμενο σιγά – σιγά να ανθίζει.

Ωστόσο, o Έκτορας Μποτρίνι φαίνεται πως έχει πολύ διαφορετική άποψη επί του θέματος.

Ειδικότερα, ο γνωστός Έλληνας σεφ έκανε μία δημοσίευση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, που έκανε εντύπωση σε όσους τον ακολουθούν καθώς αποφάσισε να «τα βάλει» με τους influencers, αποκαλώντας τους ηλίθιους και τεμπέληδες.

Ο Έκτορας Μποτρίνι, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που συνόδευε την βιτριολική δημοσίευσή του:

«O influencer είναι στην ουσία ένας ηλίθιος τεμπέλης, που βγάζει χρήματα επωφελούμενος από την ηλιθιότητα κάποιων πάμπλουτων που δεν είναι σε θέση να διαλέξουν μόνοι ούτε ένα ζευγάρι παπούτσια για ηλίθιους».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που δημοσίευσε στο Instagram o Έκτορας Μποτρίνι:

View this post on Instagram

O influencer είναι στην ουσία ένας ηλίθιος τεμπέλης, που βγάζει χρήματα επωφελούμενος από την ηλιθιότητα κάποιων πάμπλουτων που δεν είναι σε θέση να διαλέξουν μόνοι ούτε ένα ζευγάρι παπούτσια για ηλίθιους.

A post shared by Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) on Apr 16, 2019 at 4:51am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα