Χιονοθύελλα στην Στερεά Ελλάδα: Δίπλωσε νταλίκα, εγκλωβίστηκαν ΙΧ

23:13 12/3/2019 - Πηγή: In.gr

Προβλήματα προκαλεί ήδη η απότομη αλλαγή των καιρικών συνθηκών τις τελευταίες ώρες, στην Στερεά Ελλάδα. Η ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες, έδωσαν τη θέση τους σε έντονες καταιγίδες στα πεδινά και σε χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Σύμφωνα με το star κεντρικής Ελλάδας το σφοδρή χιονοθύελλα επικρατεί στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού. Στο 16ο χιλιόμετρο δίπλωσε νταλίκα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και πολλά οχήματα των

οποίων οι οδηγοί αιφνιδιάστηκαν.

Μηχανήματα ενεργούν στο σημείο και προσπαθούν να καθαρίσουν το οδόστρωμα. Η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία από το ύψος του νοσοκομείου Λαμίας και δεν επιτρέπει σε κανένα όχημα που δεν διαθέτει αλυσίδες να συνεχίσει.

Παράλληλα, χιονόπτωση επικρατεί και στο δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου. Μηχανήματα επιχειρούν προκειμένου να κρατήσουν το οδόστρωμα ανοιχτό.

Χιονοθύελλα και στο νομό Λάρισας

Χιονοθύελλα είδαν το βράδυ της Τρίτης σε περιοχές του Τυρνάβου από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει το νομό Λάρισας. Όπως μεταδίδει το Onlarissa.gr η χιονοθυελλα ήταν έντονη από το μεσημέρι στη Βερδικούσια.

Νωρίτερα, λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου τρία δέντρα έπεσαν στον δρόμο ανάμεσα από Κιλελέρ-Λοφίσκο και Μέλισσα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων ήταν δύσκολη, ενώ στο σημείο κατέφτασε όχημα της Πυροσβεστικής που πραγματοποίησε την κοπή των δένδρων.

Keywords
Αναζητήσεις
i news
Τυχαία Θέματα