Ανοιξιάτικη χιονόπτωση «έντυσε» στα λευκά τη Φλώρινα

23:13 12/3/2019 - Πηγή: In.gr

Μέσα στη παγωνιά ξύπνησαν σήμερα οι κάτοικοι της Φλώρινας, βλέποντας τον υδράργυρο να σημειώνει μέχρι και 20 βαθμούς Κελσίου λιγότερους.

Συγκεκριμένα, ο χθες ενώ ο υδράργυρος σκαρφάλωσε χθες στους 20.3 βαθμούς Κελσίου. Όμως μέσα σε μια μέρα το σκηνικό του καιρού άλλαξε άρδην με το θερμόμετρο να κατρακυλάει, σήμερα το μεσημέρι, στους 0 βαθμούς Κελσίου.

Η Φλώρινα καλύφθηκε στα λευκά με το τοπίο να είναι μαγευτικό.

Μεσοποταμια

καστοριας

Δημοσιεύτηκε από Forecast Weather Greece στις Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

ΧΘΕΣ vs ΣΗΜΕΡΑ στη ΦΛΩΡΙΝΑ
Η μέγιστη θερμοκρασία χθές ήταν 20.3 βαθμοί . Στην ώρα της ανάρτησης σήμερα Τρίτη είχαμε μόλις 1 βαθμό, ενώ τώρα στις 3 μμ έχουμε 0 βαθμούς και χιονίζει .
Αρα η διαφορά έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερη , στους 20.3 βαθμούς ! https://t.co/7o8JHzQw9B

— KolydasΤ (@KolydasT) March 12, 2019

Όπως μετέδωσε το neaflorina.gr, με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Αμυνταίου και Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στον δήμο Πρεσπών, τα σχολεία θα ανοίξουν δύο ώρες μετά.

View this post on Instagram

No say something! 12 March! Florina, Greece! #snow #spring #mycity #bear #contralto #florina #macedonia #greece #europe #earth

A post shared by Rasaikos Georgios (@ra_psycho_s) on Mar 12, 2019 at 11:29am PDT

View this post on Instagram

Πάλι χιονίζει!!!

A post shared by Christos Mint (@christos_mint) on Mar 12, 2019 at 11:06am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα