VITA, εκτάκτως το Σάββατο με το ΤΟ ΒΗΜΑ

18:50 4/3/2019 - Πηγή: In.gr

VITA, εκτάκτως το Σάββατο 9 Μαρτίου με ΤΟ ΒΗΜΑ

Το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Στον δρόμο για το Hollywood. Είναι όμορφη και σε κάθε της εμφάνιση το Instagram… παίρνει φωτιά. Είναι έξυπνη και ανοίγει τις σωστές πόρτες. Είναι ταλαντούχα και το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό. Είναι αισιόδοξη, σκέφτεται πάντα το καλό και αυτό έρχεται. Είναι αυθόρμητη, what you see, is what you get.

Εαρινή

κόπωση. Εποχικό φαινόμενο ή χρόνιο σύνδρομο; Ανακαλύψτε τι αποφορτίζει τις «μπαταρίες» του δικού σας σώματος αυτή την εποχή, αλλά και τι μπορείτε να κάνετε για να τις επαναφορτίσετε…

Δεν χάνετε βάρος; Φταίει ο ύπνος σας. Ζώντας συστηματικά κόντρα στους βιορυθμούς μας το σώμα μας, μας εκδικείται. Ο ανεπαρκής ύπνος στοιχίζει σε κιλά.

Beauty spring time. Ευκαιρία να αποκτήσει η περιποίησή μας μια γερή δόση ανοιξιάτικης ανανέωσης από την κορφή ως τα νύχια.

Η ιαματική δύναμη του ατμού. Δεν χρειάζεται να πάμε σε κάποιο spa ή ινστιτούτο αισθητικής για να αποκτήσουμε ένα όμορφο, λαμπερό, υγιές δέρμα.

Φράουλες. Δεν είναι μόνο γλυκές, αρωματικές και δροσερές. Οι φράουλες είναι ένα φρούτο γεμάτο αντιοξειδωτικά. Μία κούπα φράουλες έχουν περισσότερη βιταμίνη C και από ένα πορτοκάλι.

Τα μυστικά της καλής καρδιάς.

Fitness. Τι άσκηση να επιλέξετε σε κάθε ηλικία.

Νηστίσιμες συνταγές με όσπρια.

Vita,

η ζωή στα καλύτερά της

ΥΓΕΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΔΙΑΤΡΟΦΗFITNESSBEAUTY – MODA

Keywords
Τυχαία Θέματα