Ο Καμμένος αγρίεψε: «Θα πέσουν κεφάλια» για την προσάραξη της φρεγάτας «Κανάρης»

Η προσάραξη της φρεγάτας «Κανάρης» σε αβαθή στη νησίδα Αταλάντη αποτέλεσε ισχυρό πλήγμα για το γόητρο του Πολεμικού Ναυτικού. Το πρωτοφανές περιστατικό σε ένα σημείο όπου περνούν σε σταθερή βάση τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στην πορεία τους προς τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας προκάλεσε την οργή του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου, που συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για το θέμα, παρουσία των αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ.

Σύμφωνα

με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ, χαρακτηρίστηκε αδιανόητο να συμβεί κάτι τέτοιο και μάλιστα στον Σαρωνικό, λίγο έξω από τον Ναύσταθμο και ως εκ τούτου είναι αναπόφευκτο ότι «θα πέσουν κεφάλια».

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι η φρεγάτα δεν κατέστη δυνατό να αποκολληθεί παρά μόνο αφού συνέδραμε την επιχείρηση ιδιωτικό ρυμουλκό που διέθετε τα απαραίτητα μέσα, καθώς μέχρι τότε οι προσπάθειες των ρυμουλκών του ΠΝ είχαν αποβεί άκαρπες.

Υπενθυμίζεται ότι η φρεγάτα αποκολλήθηκε μετά από οκτώ και πλέον ώρες από την προσάραξή της σε αβαθή ύδατα στη νησίδα Αταλάντη, νοτιοδυτικά της Ψυττάλειας, κατά την επιστροφή της από προγραμματισμένη δραστηριότητα στον ναύσταθμο Σαλαμίνας.

The post Ο Καμμένος αγρίεψε: «Θα πέσουν κεφάλια» για την προσάραξη της φρεγάτας «Κανάρης» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα