Ο Cosmos στο TEDx του Αιγαίου

17:08 3/4/2017 - Πηγή: Protagon

Ο Cosmos, ο άνθρωπος και το σύμπαν ήταν το θέμα του τρίτου TEDxUniversityoftheAegean που διοργανώθηκε στο Θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης, στη Σύρο. Καλύπτοντας το φάσμα από την αστροφυσική και την εγκληματολογία, μέχρι τον κινηματογράφο και τη μουσική, δέκα ξεχωριστοί ομιλητές βρέθηκαν στη σκηνή του θεάτρου Απόλλων για να μοιραστούν ιδέες, σκέψεις και εμπειρίες πάνω στο θέμα “COSMOS”, για την διάσταση του ανθρώπου και τη μοναδική πορεία που χαράζει

μέσα στο σύμπαν.

Αξιοποιώντας και το Πνευματικό Κέντρο πραγματοποιήθηκαν δύο εκθέσεις, μία εικαστική και μία φωτογραφική καθώς επίσης μία διάδραση με 360 video, ενώ δύο performers έδωσαν την δική τους ξεχωριστή καλλιτεχνική νότα στη διοργάνωση.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών από τη Σύρο και τα άλλα νησιά που συνέβαλαν με κάθε τρόπο στη διοργάνωση, καθώς και των χορηγών. Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στάθηκε αρωγός καλύπτοντας ανάγκες τόσο με την παραχώρηση εξοπλισμού, όσο και με την προσφορά εθελοντών στην διαχείριση και την κάλυψη της μετάδοσης του event.

The post Ο Cosmos στο TEDx του Αιγαίου appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα