Τι είναι οι σουπιές δίχως το μελάνι τους;

15:59 3/4/2017 - Πηγή: Protagon

Το σημερινό φαγητό μπορεί να φανεί παράξενο σε κάποιους, μιας και δεν συνηθίζεται απ’ ό,τι ξέρω σε πολλά μέρη. Μάλλον είναι νησιώτικο πιάτο. Ίσως η εμφάνισή του να μην είναι απολύτως δελεαστική, αλλά η γεύση του είναι θαυμάσια. Για μένα είναι ο νοστιμότερος τρόπος για να μαγειρέψει κανείς σουπιές. Μόνο που είναι περισσότερο μεζεδάκι παρά φαγητό. Δεν μπορεί κανείς να φάει πολύ, γιατί πέφτει λιγάκι βαρύ, είναι όμως ιδανικός κρασομεζές.

Είναι αδύνατον να περάσει Σαρακοστή και να μη το μαγειρέψει η μάνα μου τουλάχιστον

2-3 φορές. Όχι που να την παινέσω, αλλά το κάνει νόστιμο όσο λίγες μαγείρισσες. Αλλά και το καλοκαίρι είναι από τα πιάτα που μυρίζουν θάλασσα. Τρία υλικά όλα κι όλα για ένα πιάτο που όποιος το έχει δοκιμάσει θέλει οπωσδήποτε να μάθει να το μαγειρεύει!

Είναι αδύνατον να περάσει Σαρακοστή και να μη το μαγειρέψει η μάνα μου τουλάχιστον 2-3 φορές. Όχι που να την παινέσω, αλλά το κάνει νόστιμο όσο λίγες μαγείρισσες. Αλλά και το καλοκαίρι είναι από τα πιάτα που μυρίζουν θάλασσα. Τρία υλικά όλα κι όλα για ένα πιάτο που όποιος το έχει δοκιμάσει θέλει οπωσδήποτε να μάθει να το μαγειρεύει.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ

The post Τι είναι οι σουπιές δίχως το μελάνι τους; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα