Μαξ Ζάκερμπεργκ, σουπερστάρ 11 μηνών

Ενας παντοδύναμος νέος πατέρας, ο οποίος ίσως και να μπορεί πραγματικά να ελέγξει τον κόσμο, όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Ενα κοριτσάκι 11 μηνών, ονόματι Μαξ. Ενας απίθανος, πανέμορφος σκύλος, ο «Beast» (Τέρας) – ουγγρικό τσοπανόσκυλο, κάτασπρο με τρίχωμα μακρύ σε στιλ παλιομοδίτικης σφουγγαρίστρας.

Αυτοί είναι οι –χωρίς τη συγκατάθεσή τους προφανώς– πρωταγωνιστές της μίνι φωτογραφικής σειράς, που ακολουθεί με τίτλο: «Μια οικογένεια που μοιάζει με όλες τις άλλες

αλλά δεν είναι καθόλου ίδια». Ο πάμπλουτος ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ, βλέπετε, δεν είχε πρόβλημα να παρουσιάσει σε όλον τον πλανήτη το μωρό του. Ακόμα και όταν την ταΐζει ή την αλλάζει. Στημένες φωτογραφίες; Ισως, αν και ένα μωρό δεν μπορείς να το σκηνοθετήσεις εύκολα. Σίγουρα όμως είναι γλυκιές όσο χρειάζεται για να προσφέρουν αμέτρητα likes. Σε έναν κόσμο που ορίζεται ανάλογα με τους friends, τα likes και τις καρδούλες, o δημιουργός του προσφέρει το τέλειο προϊόν.

«Dog». Αυτή είναι η πρώτη λέξη της Μαξ Ζάκερμπερκ, της κόρης του Μαρκ Ζάκερμπεργκ που είναι ενός έτουςΟ ιδρυτής του Facebook επί το έργον του ταΐσματοςΟ Beast, το ουγγρικό τσοπανόσκυλο, φυλάει τη Μαξ που κοιμάταιΠλύσιμο και αλλαγή πάνας. Και ανάρτηση στο FacebookBeast we love you!Η Μαξ έτοιμη για τον «Πόλεμο των άστρων»!Ο Beast σε μία από τις ωραιότερες σκυλίσιες πόζες που απαθανατίστηκαν ποτέ!Η Μαξ και ο Μαρκ, σε μία πόζα που θα θυμούνται και οι δύοΟ Beast φυλάει και το καρότσι. Ή μήπως περιμένει να πάει βόλτα μαζί με τη Μαξ;Η Μαξ πάντως ντύθηκε και είναι έτοιμη για την έξοδο με ή χωρίς τον BeastΦύγαμε για τη βόλτα!O Beast χαλαρώνει στην πολυθρόνα μετά τη βόλταΗ Μαξ χαλαρώνει με τον ΜαρκΚαι λίγη ανάγνωση στο ebookΟι ευτυχείς γονείς Μαρκ Ζάκερμπεργκ και Πρισίλα Τσαν, εισάγουν τη Μαξ στις αρχές της κβαντικής φυσικής (για μωρά)

The post Μαξ Ζάκερμπεργκ, σουπερστάρ 11 μηνών appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα