Ανδρας σκαρφάλωσε στον πύργο του Τραμπ!

Είναι 20 ετών από τη Βιρτζίνια. Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης εκτιμά ότι είναι ψυχικά διαταραγμένος. Υποστηρίζει τον Τραμπ. Και αποφάσισε να σκαρφαλώσει στην πρόσοψη του Trump Tower στο Μανχάταν, προκειμένου να συναντηθεί ιδιαιτέρως με τον αμερικανό μεγιστάνα και υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Χρησιμοποίησε βεντούζες και ιμάντα αναρρίχησης και ανέβηκε μέχρι τον 21ο όροφο, όταν και πείστηκε από την αστυνομία να εγκαταλείψει την προσπάθειά του να αναρριχηθεί στους 58 ορόφους, όπου στεγάζεται το προεκλογικό γραφείο του Τραμπ.

Καθώς

ο αναρριχητής από την πολιτεία Βιρτζίνια ανέβαινε τη γυάλινη πρόσοψη φορώντας ένα σακίδιο, η αστυνομία αφαιρούσε μεγάλα τζάμια στους ψηλότερους ορόφους, στην προσπάθειά της να τον πείσει να μπει μέσα. Ωστόσο, άλλαξε την πορεία του αρκετές φορές για να τους διαφύγει. Την ίδια στιγμή τμήμα της 5ης Λεωφόρου έκλεισε και σχηματίστηκε ένα πλήθος που παρακολουθούσε τον οπαδό που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του υποψηφίου…

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο άνδρας δήλωσε ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν, αλλά ήθελε να έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον ίδιο τον κ. Τραμπ. Ανέφερε επίσης ότι είναι «ανεξάρτητος ερευνητής» και ζητεί ιδιαίτερη συνάντηση με τον κ. Τραμπ για να συζητήσει ένα σημαντικό θέμα, το οποίο δεν προσδιόρισε.

The post Ανδρας σκαρφάλωσε στον πύργο του Τραμπ! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα