O Τομ Τζόουνς σιωπά για λόγους υγείας

09:37 5/9/2017 - Πηγή: Protagon

Στα 77 του η φωνή του παραμένει καταπληκτική, λένε αυτοί που τον έχουν ακούσει. Το σώμα του όμως; Ο θρυλικός Τομ Τζόουνς αναγκάστηκε να αναβάλει την προγραμματισμένη του περιοδεία στις ΗΠΑ λόγω προβλημάτων υγείας.

Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο ουαλός τραγουδιστής με μήνυμά του στο Twitter η φθινοπωρινή περιοδεία του θα καθυστερήσει «μετά από ιατρικές συμβουλές». Ωστόσο δεν δημοσιοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για

τους λόγους που οδήγησαν στη λήψη της απόφασης.

IMPORTANT US TOUR ANNOUNCEMENT… pic.twitter.com/iwWCvdbkUO

— Tom Jones (@RealSirTomJones) September 1, 2017

Ο 77χρονος τραγουδιστής αναμενόταν να ξεκινήσει μια μακρά περιοδεία στις ΗΠΑ από την Πενσυλβάνια στις 6 Σεπτεμβρίου. Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί τελικά τον Μάιο και τον Ιούνιο του επόμενου έτους.

Ο σερ Τομ Τζόουνς ζήτησε «ειλικρινή συγνώμη» από τους θαυμαστές του στις ΗΠΑ που σχεδίαζαν να παραβρεθούν στις συναυλίες. Και υποσχέθηκε να τους συναντήσει ξανά, του χρόνου, λίγο προτού κλείσει τα 78 του (γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1940).

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του 1960 με την επιτυχία «It’ s not unusual».

Ο Τόμας Τζόουνς Γούντγουορντ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έλαβε τον τίτλο του «σερ» από τη βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Β’ το 2006.

Κέρδισε βραβείο Grammy Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη το 1966 και ενώ η καριέρα του είχε σκαμπανεβάσματα, το 1989 κέρδισε το MTV Video Music Award όταν συνεργάστηκε με τους Art of Noise για τη διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του Πρινς, «Kiss».

The post O Τομ Τζόουνς σιωπά για λόγους υγείας appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα