Παναθηναϊκός: «Ζέσταμα» με δίτερμα πριν το φιλικό προετοιμασίας με την Πετρολούλ

15:13 4/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Πολύ πιο χαμηλούς ρυθμούς είχε η πρωινή προπόνηση της Τρίτης (04.07) για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, καθώς το απόγευμα (19:00) ακολουθεί το τρίτο φιλικό παιχνίδι των «πράσινων» επί αυστριακού εδάφους με τη ρουμανική Πετρολούλ (8η πέρσι στη ρουμανική Superliga) στο γήπεδο του Μάτερσμπουργκ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποφασίσει να ξεκουράσει ορισμένους απ’ τους βασικούς του Παναθηναϊκού,

όπως οι Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Μπερνάρ, Σπόραρ, Μαντσίνι, οι οποίοι, όπως φαίνεται, δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό. Το ίδιο ισχύει επίσης και για τους Αϊτόρ και Ιωαννίδη, οι οποίοι δεν βγήκαν καθόλου στο γήπεδο κι έκαναν αποφόρτιση στο γυμναστήριο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα ήθελε να δει λίγο σε… δράση ορισμένα από τα νέα παιδιά της ομάδας όπως ο Μπιλάλ, ο Καλοσκάμης, ο Κάτρης, αλλά και οι Γερεμέγεφ και Τρουιγιέ που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα, δεδομένου ότι την Τετάρτη (5/7, 19:00) ακολουθεί και νέο φιλικό με την ΤΣΚΑ Σόφιας 1948 στο Ρορχαρ.

Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (4/7) ο Γιοβάνοβιτς χώρισε τους παίκτες του σε δύο ενδεκάδες, οι οποίες θα παραταχθούν και στο αποψινό φιλικό, όπου θα πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Φίλιπ Τζούριτσιτς. Οι δύο ομάδες έπαιξαν στο μισό γήπεδο ένα δίτερμα «ενεργοποίησης» ενόψει του τεστ με τους Ρουμάνους και μοιράστηκαν ως εξής:

«Ροζ»: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Τσόκαϊ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μπιλάλ

«Μαύροι»: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Κάτρης, Φικάι, Χουάνκαρ, Ζέκα, Κλαϊνχάισλερ, Καμπετσής, Τρουιγιέ, Καλοσκάμης, Γερεμέγεφ.

Το δίτερμα έληξε 1-1 με ένα ωραίο γκολ του Βέρμπιτς (δοκάρι και μέσα) κι άλλο ένα του Καλοσκάμη από κοντά. Όσοι δεν έπαιξαν στο διπλό, έκαναν σπριντ κι ασκήσεις κυκλοφορίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

To άρθρο Παναθηναϊκός: «Ζέσταμα» με δίτερμα πριν το φιλικό προετοιμασίας με την Πετρολούλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Ζέσταμα, Πετρολούλ,panathinaikos, zestama, petroloul