Ακολούθησε τον δρόμο της εκκλησίας και χειροτονήθηκε κληρικός ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού, Ανέστη Βλάχου

14:24 4/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου και συνονόματος του αείμνηστου ηθοποιού αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της εκκλησίας και χειροτονήθηκε κληρικός.

Ο Ανέστης Βλάχος, εγγονός του γνωστού ηθοποιού είχε αποφασίσει πριν από δυο χρόνια να ταχθεί ακόμα πιο πολύ στο πλευρό της εκκλησίας και μετά πήρε και την απόφαση να γίνει κληρικός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο θάνατος του αγαπημένου του παππού και μέντορα του, Ανέστη Βλάχου τον συγκλόνισε και τον έκανε να αποφασίσει να έρθει ακόμα πιο κοντά στην εκκλησία.

Τελικά

πριν λίγο καιρό πήρε την απόφαση να υπηρετήσει ολοκληρωτικά την εκκλησία μέσα από τη θέση του κληρικού. Πριν από λίγες εβδομάδες ενσωματώθηκε και επίσημα στους κόλπους της εκκλησίας και έγινε η κουρά του από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο.

Ο εγγονός του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου άλλαξε και το μικρό του όνομά του και πλέον ονομάζεται Αυγουστίνος.

Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι ο πατέρας Αυγουστίνος τοποθετήθηκε ως κληρικός από τον Μητροπολίτη Γαβριήλ στην Αγία Μαρίνα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η επιλογή της συγκεκριμένης μητρόπολης έχει άμεση συναισθηματική σημασία για τον Ανέστη Βλάχο, καθώς εκεί λειτουργεί ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης, ο οποίος ήταν στενός φίλος του παππού του.

«Καλή δύναμη στο δύσβατο δρόμο σου»

Ο πατέρας του Ηρακλής Βλάχος είχε ανακοινώσει στις 15 Ιουνίου μέσα από τη σελίδα του στο facebook ότι ο γιος του και εγγονός του γνωστού ηθοποιού χειροτονήθηκε κληρικός και έλαβε το όνομα Αυγουστίνος.

 

«Ο γιος μου Ανέστης χειροτονήθηκε πρόσφατα κληρικός και έλαβε το όνομα Αυγουστίνος. Σήμερα γιόρτασε για πρώτη φορά το νέο του όνομα. Άξιος, να σε χαιρόμαστε και καλή δύναμη στον δύσβατο και ανηφορικό δρόμο που διάλεξες», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Ηρακλής Βλάχος.

To άρθρο Ακολούθησε τον δρόμο της εκκλησίας και χειροτονήθηκε κληρικός ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού, Ανέστη Βλάχου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακολούθησε, Ανέστη Βλάχου,akolouthise, anesti vlachou