Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Κουζέλογλου

14:36 4/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Παίκτης της ΑΕΚ έγινε ξανά ο Γιάννης Κουζέλογλου, με την Ένωση να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Έλληνα σέντερ.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου επέστρεψε στην ΑΕΚ, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ γνωστοποίησε σήμερα (4/7) μέσω social media τη συμφωνία της με τον διεθνή σέντερ. Ο 28χρονος άσος, την (πρώτη) απόκτηση

του οποίου (σ.σ. μέχρι το καλοκαίρι του 2022) είχε ανακοινώσει ο «Δικέφαλος» στις 31 Δεκεμβρίου 2021, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση.

Ο έμπειρος άσος φόρεσε τη φανέλα του Λαυρίου στην παρελθούσα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο τελείωσε τη σεζόν 2022-23 στην Ισπανία, όπου μετακόμισε για λογαριασμό της Μπούργος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον Κουζέλογλου:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Γιάννη Κουζέλογλου (28 χρ., 2μ.07). Ο μέχρι πρότινος αθλητής της ισπανικής Μπούργος, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διαρκείας, ήτοι έως το 2025. Ο διεθνής σέντερ είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και το 2022. Γιάννη, καλώς επέστρεψες στη “Βασίλισσα”!».

Ο 28χρονος σέντερ δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του σε ένα γνώριμο περιβάλλων, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του σε Ελλάδα και Ευρώπη για μια διάκριση.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σ’ ένα περιβάλλον που το ξέρω. Αν και ήμουν λίγο διάστημα στην ομάδα, «δέθηκα» με τον κόσμο της ΑΕΚ. Έκανα φίλους στην ΑΕΚ. Γνωρίζω, ότι έρχεται μία περίοδος – ορόσημο για τον Σύλλογο, αφού το 2024 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Θα δώσω κι εγώ τον καλύτερο εαυτό μου σ’ Ελλάδα και Ευρώπη για μία διάκριση» ανέφερε ο διεθνής άσος, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Ένωση.

To άρθρο Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Κουζέλογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Γιάννη Κουζέλογλου,aek, gianni kouzeloglou