Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Τιτανομαχία στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

10:32 7/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Δύο από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ευρώπης συγκρούονται απόψε (7/12, 21:15, Novasports Prime) στο sold out OAKA. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός

προέρχεται από δύο σερί οριακές εκτός έδρας ήττες από Παρτιζάν και Αναντολού Εφές, οι οποίες τον έριξαν από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης της Euroleague. Με ρεκόρ 6-6, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν καλείται να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το έργο του τριφυλλιού είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και της φετινής Euroleague.

Οι Μαδριλένοι έχουν παρουσιάσει με διαφορά το καλύτερο πρόσωπο μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, φιγουράροντας στην κορυφή με ρεκόρ 11-1. 

Δύο ημέρες πριν η «βασίλισσα» πέρασε νικηφόρα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επικρατώντας του Ολυμπιακού, με 77-71. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, ήταν ένας από τους δύο ηγέτες της στο ΣΕΦ, σημειώνοντας 18 πόντους με 2/6 τρίποντα, ενώ μάζεψε και 10 ριμπάουντ. Εξάλλου ο Κροάτης δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ την παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός σημειώνει 81,7 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης 89,1. Οι «πράσινοι» δέχονται 79,8 πόντους μ.ο. και οι Ισπανοί 75,6. Οι αυτοματισμοί της Ρεάλ Μαδρίτης, η πολυφωνία και οι αξιόλογοι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο καθιστούν την ομάδα του Τσους Ματέο… σχεδόν ανίκητη.

Όπως και στο ΣΕΦ, η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα έχει και στο ΟΑΚΑ τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Γκερσόν Γιαμπουσέλε. Οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννης Παπαπέτρου παραμένουν εκτός για τον Παναθηναϊκό.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία) και Γκέντιαν Τσίτσι (Αλβανία).

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Τιτανομαχία στο κατάμεστο ΟΑΚΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης, Τιτανομαχία, ΟΑΚΑ,panathinaikos – real madritis, titanomachia, oaka