Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: Με ενόχλησε πάρα πολύ, δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα

10:44 4/4/2024 - Πηγή: NewsIt

«Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete»: Με αυτή τη φράση, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε τη θέση της σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τη Δανάη Μπάρκα μετά το περιστατικό των φιλιών της δεύτερης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Ως καλεσμένη της… γειτόνισσας, Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για πρώτη φορά για το φιλί που αντάλλαξαν ο πρώην της Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Δανάη Μπάρκα, η οποία γνώρισε τον επιχειρηματία από την παρουσιάστρια.

Σήμερα (04.04.2024) η Κατερίνα Καινούργιου

βρέθηκε καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day και αντίστοιχα η Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη στη Super Κατερίνα.

Από τη συζήτηση των δυο γυναικών, δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό. Και η Κατερίνα Καινούργιου ήταν κάθετη.

«Πολύ συνειδητά δεν μίλησα γιατί ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές στην εκπομπή. Συνδέθηκα πάρα πολύ μαζί του και ακόμα τον αγαπάω. Με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που έγινε.

Κολλητές δεν ήμασταν όντως. Όμως όταν έναν άνθρωπο, τον Φίλιππο, τον γνώρισε από μένα. Τον γνώρισε σε μία περίοδο που έκλαιγα για τον Φίλιππο. Το θεωρώ και ανήθικο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά, ότι ήταν λάθος μου», είπε για τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα συνέχισε: «Με τον Φίλιππο μίλησα. Με τη Δανάη ποτέ. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή φίλο φίλης σου δεν τον αγγίζεις, έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, μπορεί έτσι να έχει μεγαλώσει. Δεν αλλάζει για μένα ακόμα και αν με πάρει τηλέφωνο. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete».

  

«Με ενόχλησε ο Κοκλώνης»

Παραδέχτηκε, επίσης, ότι την ενόχλησε που ο Νίκος Κοκλώνης κράτησε ίσες αποστάσεις στο θέμα με τη Δανάη Μπάρκα.

«Με πείραξε, του το είπα κιόλας. Το συζήτησα κιόλας μαζί του γιατί τα λέω όλα μαζί του. Για εμένα αυτό είναι αληθινή φιλία και πραγματικά είμαι ευγνώμων απέναντί του, γιατί αν δεν ήταν ο Νίκος δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν ξεχνώ ποτέ και ξέρω πολύ καλά πως ό,τι κι αν μου πει, τον Νίκο θα ακολουθήσω.

Επειδή ξέρει πόσο έχω πονέσει για τη συγκεκριμένη ιστορία, ήθελα τη στήριξή του. Για τους δικούς του λόγους ήθελε να κρατήσει τις αποστάσεις και το είχε πει σε εμένα προσωπικά. Ίσως να μην ήθελε να το συνεχίσει με αυτό που είπε. Είχα την ανάγκη αυτή και του το είπα. Ο Νίκος πολλές φορές είναι σαν μπαμπάς, σαν αδελφός, σαν γκόμενός μου, πολλές φορές και νιώθω προστασία από εκείνον. Μου το έχει κάνει πίσω από τις κάμερες αλλά θέλω και μπροστά να βγει να με στηρίξει».

  

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον αυθορμητισμό της.

«Αυτό που είμαι αυθόρμητη που έχει κάνει καλό αλλά μου έχει κάνει και πολύ κακό. Έχω κάνει λάθη και το έχω πληρώσει. Γράφονται τόσα πολλά συνέχεια που δεν δίνω σημασία.

Το όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια, μπορεί να έρθει, μπορεί και να μην έρθει. Δεν σημαίνει ότι είσαι απεγνωσμένη σε ηλικία 39 ετών. Σίγουρα μέχρι στιγμής έχω κάνει λάθος επιλογές για να μην έχει προχωρήσει κάποια σχέση. Πιστεύω ότι θα μου έρθει κάτι πολύ καλό».

  

Μικρούτσικος, Μαγγίρα, Μπακοδήμου

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον οποίο έχει ουκ ολίγες φορές κοντραριστεί στον «αέρα» της εκπομπής, είπε ότι εκτιμά πως ό,τι έχει να πει, το λέει μπροστά της.

  

Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε τέλος και στο… beef με τη Μπέττυ Μαγγίρα. «Εγώ δεν έχω ασχοληθεί, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς έχει συμβεί. Έχω συνεργαστεί με τη Μπέττυ και έχω πολύ καλή άποψη για εκείνη. Τη θεωρώ και πολύ ταλαντούχα.

Είχαμε συνεργαστεί και στο καθημερινό εδώ στον Alpha, μία εκπομπή που δεν πήγε σχετικά καλά. Παρ’ όλα αυτά με όλα τα παιδιά έχουμε πολύ καλή σχέση.

Μιλάμε και στο Instagram με τη Μπέττυ, ανταλλάσσουμε καμιά φωτογραφία ή αν μου στείλει κάτι. Δεν έχει γίνει κάτι. Μάλλον είναι από αυτά που γίνονται εκείνη τη στιγμή και μετά τα ξεχνάς. Και έξω που την πετυχαίνω με τον άντρα της μιλάμε και έχουμε πολύ καλή σχέση».

  

Όσον αφορά στην ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε ότι ενοχλήθηκε.

«Το πήρα λίγο αλλιώς. Λίγο με πείραξε, αλλά επειδή είπε και κάτι άλλο ασχολήθηκα με το άλλο. Δεν μου αρέσει καθόλου να ασχολούμαι με τα οικονομικά των άλλων. Δεν θεωρώ ότι είμαι η πιο ακριβοπληρωμένη αλλά ξέρει η Μπακοδήμου τι παίρνω; Κανείς δεν ξέρει, ούτε βγαίνω να φωνάξω τον μισθό μου. Όλο αυτό είναι λίγο περίεργο.

  

Από εκεί και πέρα, είμαστε ανάλογα με τη στάση της ζωής μας, της εμπορικότητάς μας… μπορεί κάποια στιγμή να πάρεις περισσότερα, να πάρεις λιγότερα, μπορεί κάποια στιγμή να βγεις εκτός γιατί δεν τα πηγαίνεις πολύ καλά. Τα κουμάντα σου πρέπει να κάνεις γιατί η δουλειά μας έχει ημερομηνία λήξης».

To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: Με ενόχλησε πάρα πολύ, δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Καινούργιου, Δανάη Μπάρκα,katerina kainourgiou, danai barka