Ζάμπια: Η στιγμή που ελέφαντας επιτίθεται σε ομάδα τουριστών σε σαφάρι - Νεκρή μία 80χρονη Αμερικανίδα

10:11 4/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το σαφάρι τουριστών στη Ζάμπια, όταν τους επιτέθηκε ελέφαντας ανατρέποντας το όχημά τους και σκοτώνοντας μια 80χρονη τουρίστρια. 

Στο Εθνικό Πάρκο Kafue, στην Ζάμπια σημειώθηκε το περιστατικό στο οποίο ελέφαντας κυνηγά ομάδα τουριστών κατά τη διάρκεια σαφάρι. Μία άτυχη 80χρονη Αμερικανίδα σκοτώθηκε ενώ άλλος ένας τουρίστας τραυματίστηκε μετά την επίθεση του ζώου.

Ένας οδηγός μαζί με ομάδα 6 τουριστών είχαν πάει για σαφάρι, όταν γύρω στις 9.30 π.μ. τοπική ώρα το Σάββατο 30 Μαρτίου, το όχημά τους δέχθηκε

«απροσδόκητη επίθεση» από τον ελέφαντα.

Το όχημα της ομάδας περνούσε μέσα από το εθνικό πάρκο καθώς το ζώο φαινόταν να πλησιάζει κοντά τους. Τότε ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και στιγμές πριν το χτυπήσει ο ελέφαντας, ακουγόταν ο ίδιος να φωνάζει.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ακούστηκαν επίσης άνθρωποι να ουρλιάζουν.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι τέσσερις τουρίστες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες για ελαφρά τραύματα.

To άρθρο Ζάμπια: Η στιγμή που ελέφαντας επιτίθεται σε ομάδα τουριστών σε σαφάρι - Νεκρή μία 80χρονη Αμερικανίδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζάμπια, - Νεκρή, 80χρονη Αμερικανίδα,zabia, - nekri, 80chroni amerikanida