Διέρρηξαν το σπίτι του γνωστού μπασκετμπολίστα Λούκα Βιλντόζα στην Κηφισιά - Του άρπαξαν χρήματα και ένα πανάκριβο Rolex

08:35 24/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο γνωστός μπασκεμπολίστας του Παναθηναϊκού Λούκα Βιλντόζα έπεσε θύμα «ποντικών», που έκαναν διάρρηξη στην οικία του στην Κηφισιά.

Εισβολή των αγνώστων μακρυχέρηδων στο σπίτι του παίκτη των πράσινων Λούκα Βιλντόζα καταγγέλθηκε χθες, Τρίτη (23.04.24) το πρωί, στις 11:30, στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Οι δράστες της διάρρηξης αφού έκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό αλλά και ένα πανάκριβο Rolex

του μπασκεμπολίστα.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας, στις «23-04-2024/23:30, στην οδο Αιολίας στην Κηφισιά, άγνωστοι δράστες, σε απροσδιόριστη χρονική στιγμή, έθραυσαν υαλοπίνακα μπαλκονόπορτας οικίας ισογείου, όπου διαμένει υπήκοος Αργεντινής γεννηθείς το 1993 και αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό, ένα ρολόι μάρκας ROLEX και τιμαλφή άγνωστης χρηματικής αξίας».

To άρθρο Διέρρηξαν το σπίτι του γνωστού μπασκετμπολίστα Λούκα Βιλντόζα στην Κηφισιά - Του άρπαξαν χρήματα και ένα πανάκριβο Rolex δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διέρρηξαν, Λούκα Βιλντόζα, Κηφισιά -, Rolex,dierrixan, louka vilntoza, kifisia -, Rolex