Survivor: Αποχώρησε ο Παύλος Παπαδόπουλος – Δεν κέρδισε ούτε μια μονομαχία

01:43 18/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Η πρώτη αποχώρηση του φετινού Survivor ήταν… Μπλε και η δεύτερη Κόκκινη. Ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης που έχασε στη μονομαχία και άφησε πίσω του τον Άγιο Δομίνικο.

Τέσσερις ήταν οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor. Οι Αλέξης Παππάς, Παύλος Παπαδόπουλος και Νίκος Γκάνος από τους Διάσημους και ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ από τους Μαχητές.

Η μονομαχία

έγινε πρωί, κάτι… πρωτοφανές όπως είπε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες και γι’ αυτό έφταιγε το τουρκικό Survivor!

«Αρχικά να σας πω ότι συνήθως οι μονομαχίες αποχώρησης γίνονται βραδινή ώρα. Απλά, επειδή χθες το βράδυ στο Τουρκικό All Star είχαν επίσης μονομαχία στην ίδια πίστα και τελείωσε πολύ αργά, ξέρουμε ότι είναι κρίσιμη αυτή η στιγμή και για τους τέσσερις υποψήφιους, επομένως αποφασίσαμε να τους αφήσουμε να ξεκουραστούν και να έρθουμε πρωινή ώρα.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που ουσιαστικά θα παίξουμε την μονομαχία και αυτή θα προβληθεί σε δύο ώρες στον ΣΚΑΪ. Σίγουρα λοιπόν αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα και για τους τεχνικούς, καλή υπομονή και καλό κουράγιο θα τους ευχηθώ» είπε ο Γιώργος Λιανός.

  

Ο Αλέξης Παππάς που είχε τα καλύτερα στατιστικά, ήταν εκείνος που επέλεξε τον τελικό στόχο, ο οποίος και σε αυτή τη μονομαχία ήταν… μπασκετικός. Τα ίδια στατιστικά τον έφεραν αντιμέτωπο με τον φίλο του, Παύλο Παπαδόπουλο και τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ με τον Νίκο Γκάνο.

Ο Ρομπ είχε υποσχεθεί… σκωτσέζικο ντους και τήρησε την υπόσχεσή του, επικρατώντας του Γκάνου, ενώ ο Παππάς επικράτησε του Παπαδόπουλου.

  

  

Ο ζευγάρι της τελευταίας μονομαχίας ήταν ο Νίκος Γκάνος και ο Παύλος Παπαδόπουλος, με τον πρώτο να βρίσκει το στόχο πιο εύκολα, να επικρατεί και να παραμένει στο Survivor.

  

Ο Παύλος Παπαδόπουλος δεν πέτυχε ούτε μια νίκη, σε καμία από τις μονομαχίες, κι έτσι ήταν εκείνος που αποχαιρέτισε τους Κόκκινους του Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

«Να είστε δυνατοί, παίδες, όλοι! Ευχαριστώ Θεέ μου, ευχαριστώ» αναφώνησε ο Παύλος Παπαδόπουλος λίγο πριν αφήσει οριστικά τους συμπαίκτες τους και ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα.

  

Survivor: Κυριακή με Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor: Αποχώρησε ο Παύλος Παπαδόπουλος – Δεν κέρδισε ούτε μια μονομαχία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Αποχώρησε, Παύλος Παπαδόπουλος –,Survivor, apochorise, pavlos papadopoulos –