Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Όλες οι φάσεις και η διαδικασία των πέναλτι που έφερε την «πράσινη» πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας

00:56 18/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (0-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (6-7) και έδωσε στο «τριφύλλι» την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Πράσινο» το ντέρμπι και το «εισιτήριο»! Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το «εμπόδιο» του Ολυμπιακού

στη διαδικασία των πέναλτι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «λυγίσει» τον Ολυμπιακό με 7-6 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση) και να πανηγυρίσει μία μεγάλη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ευστόχησε στο 7ο πέναλτι των «πράσινων», την ώρα που ο Μαντί Καμαρά έστειλε τη δική του τελευταία εκτέλεση πάνω απ’ τα δοκάρια, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στην πρόκριση.

Ένα κακό ποιοτικά ντέρμπι, αλλά με τρομερή ένταση κι αγωνία, κρίθηκε απ’ την άσπρη βούλα, με τους «πράσινους» να περνούν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλά ματς τον Ατρόμητο.

Δείτε τα της αναμέτρησης

To άρθρο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Όλες οι φάσεις και η διαδικασία των πέναλτι που έφερε την «πράσινη» πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα