Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το υπέροχο συναίσθημα του Φατίχ Τερίμ και η τύχη που έλειψε από τον Καρβαλιάλ

01:08 18/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Κοντράστ συναισθημάτων αλλά και δηλώσεων υπήρξε μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με Φατίχ Τερίμ και Κάρλος Καρβαλιάλ να έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις για το παιχνίδι.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού και νικητής

Φατίχ Τερίμ ανέφερε πως είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις στην έδρα του «μεγάλου» σου αντιπάλου, με τον Τούρκο να στέκεται στις φάσεις που έκανε η ομάδα του και δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να υποστηρίζει πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν αστοχία και τους έλειψε η τύχη.

Τα λόγια του Φατίχ Τερίμ 

«Ήταν άψογος αγώνας και για τους δύο. Ήταν ένα δεύτερο συνεχόμενα ντέρμπι, συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους αντιπάλους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κερδίσαμε και είναι ωραίο να κερδίζεις μέσα στον αντίπαλο.

Βάλαμε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις αλλά παλέψαμε μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και χαίρομαι που δώσαμε μία τέτοια νίκη στους οπαδούς.

Έχω σεβασμό για τους παίκτες μου όπως έπαιξαν μέσα στο γήπεδο, τα έδωσαν όλα.

Μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει την πρόκριση νωρίτερα. Κάποιοι δε μπορούσαν να συνεχίσουν είχαμε τραυματισμούς, κάνανε υπομονή έδωσαν κάτι παραπάνω και τους χρησιμοποιήσαμε όλους.

Όποιον και να βάλουμε παίζει στο 100%, ήταν σα τελικός δεν ήταν εύκολο εδώ μέσα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Καρβαλιάλ

«Η πρόκριση ήτα ισορροπημένη, πάλεψαν και οι δυο ομάδες στο ματς. Ο Ολυμπιακός αποψε αξίζαμε κατι παραπάνω ειδικά στην παράταση. Στα πέναλτι η τύχη δε ήταν μαζί μας. τα δώσαμε ολα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Όταν φτάνεις στα πέναλτι πρέπει να σε βοηθήσει και η τύχη.

Ο Παναθηναϊκός ειχε τις ευκαιρίες του στην αρχή.

Εμεις τις είχαμε στην παράταση αλλα δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στα πέναλτι χρειάζεται και τύχη, Χάσαμε τον έναν στόχο μας αλλά έχουμε ακόμη δύο, το πρωτάθλημα και το Conference League»

To άρθρο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το υπέροχο συναίσθημα του Φατίχ Τερίμ και η τύχη που έλειψε από τον Καρβαλιάλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα