Survivor All Star: Έβαλαν φωτιά στην καλύβα και έφυγαν για ημιτελικό – Στον τάκο Ιωαννίδης και Μπάρτζης

01:36 10/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατάφερε να… «κλειδώσει» θέση στον ημιτελικό του Survivor All Star, δίπλα στον σύντροφό της Σάκη Κατσούλη.

Το αποψινό (09.07.2023) επεισόδιο του Survivor All Star ήταν το τελευταίο στον Άγιο Δομίνικο, αφού αύριο θα γίνει ο ημιτελικός στο Γαλάτσι και την Τρίτη ο τελικός!

Πριν φύγουν από την παραλία όπου πέρασαν τους έξι τελευταίους μήνες της ζωής τους, οι τέσσερις παίκτες του Survivor All Star πέταξαν στις μπαντάνες τους και έβαλαν φωτιά κι έκαψαν τα πάντα!

Αφού

μάζεψαν όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι της επιστροφής Ελλάδα, όλοι οι παίκτες έβαλαν φωτιά σε όλα όσα βρίσκονταν στην παραλία και πέταξαν τις μπαντάνες τους.

«Αυτό που αφήνω πίσω είναι πολλές δύσκολες στιγμές, που δεν θέλω καν να θυμάμαι, αλλά και θέλω να τις θυμάμαι γιατί θα με κάνουν σίγουρα καλύτερο άνθρωπο» είπε ο Σάκης Κατσούλης στην κάμερα του Survivor All Star.

«Ήρθε η βάρκα να μας πάρει και βλέπω την παραλία να την αφήνουμε πίσω μας. Πάρα πολύ δύσκολο γιατί θα μου λείψει πάρα πολύ αυτό το μέρος. Θα μου λείψουν όλες αυτές οι στιγμές που έχω ζήσει σε αυτό το νησί. Είναι μια εμπειρία που θα με συνοδεύει μέχρι και τα βαθιά γεράματα, όπως είχα ξαναπεί και το 2021. Παρόλα αυτά, όμως, ο αποχωρισμός είναι πολύ δύσκολο» ανέφερε, με τη σειρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη All Star.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι στη βάρκα και σιγά σιγά βλέπω να χάνεται όλο αυτό που έζησα. Οι καλές και οι κακές στιγμές είναι αυτές που θα με συντροφεύουν σίγουρα για το υπόλοιπο της ζωής μου και πάντα ένα κομμάτι της ψυχής μου θα έχει τη δικιά του θέση σε αυτό το σημείο».

 

Τους έριξε στον τάκο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στον τελευταίο αγώνα του Survivor All Star, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Νίκος Μπάρτζης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τα έδωσαν όλα για τη δεύτερη σίγουρη θέση του ημιτελικού.

Ο Σάκης Κατσούλης παρακολουθούσε ως… θεατής, αφού είχε εξασφαλίσει τη θέση του στον ημιτελικό του Survivor All Star.

Ύστερα από μια πολύωρη διαδικασία, αυτή που κατόρθωσε να μη χάσει τις ζωές της ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και θα είναι στο πλευρό του συντρόφου της στον ημιτελικό. Μετά τη νίκη της στο τελευταίο ματς, η παίκτρια κατέρρευσε, με τον σύντροφό της να τρέχει να την αγκαλιάζει και να τη συγχαίρει.

 

 

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Νίκος Μπάρτζης τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Όποιος συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους να είναι εκείνος που μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό του Survivor All Star.

Όποιος λάβει τις λιγότερες ψήφους, θα αποχωρήσει στην αρχή του ημιτελικού.

Survivor All Star: Αύριο στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: Έβαλαν φωτιά στην καλύβα και έφυγαν για ημιτελικό – Στον τάκο Ιωαννίδης και Μπάρτζης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα