Ζντοβτς: «Έτσι είναι το μπάσκετ»

Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό και στις δηλώσεις του στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, στην άμυνα, αλλά και στο ενδεχόμενο προσθήκης.

Αναλυτικά τι είπε:

Αρχικά: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ούτε γι’ αυτούς ήταν εύκολο, έπαιζαν πριν δύο μέρες και είχαν -2 παίκτες.

Κι εμείς είχαμε προβλήματα, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν είμαι πολύ απογοητευμένος. Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά μας έλειψε αυτό το λίγο, που είναι όμως... πολύ για να νικήσεις ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Για να τα καταφέρεις πρέπει να παίξουν όλοι οι παίκτες καλά, αλλά αυτό δεν συνέβη για μας. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ κι έτσι είναι το μπάσκετ. Ο αντίπαλος πέτυχε πολλούς πόντους και όταν συμβαίνει αυτό εκτός έδρας και ξεπερνά ο αντίπαλος τους 70 είναι δύσκολο να νικήσεις».

Για το αν θα πάρει η ΑΕΚ σέντερ: «Όχι, δεν πιστεύω πως λείπει σέντερ».

Επίσης δηλώσεις έκανε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος ανέφερε: «Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα και παίξαμε με αρκετή ενέργεια, με αποτέλεσμα να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κάναμε κάποια λάθη, ο Παναθηναϊκός ξέφυγε και παρά τις προσπάθειές μας δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε. Συνεχίζουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα