Σφαιρόπουλος: «Αφιερώνουμε την νίκη στον Ντάνιελ»

Αφιερώνοντας την νίκη επί του Ρεθύμνου στον τραυματία Ντάνιελ Χάκετ,ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.Ο κόουτς των Πειραιωτών στην συνέχεια αναφέρθηκε στην καλή άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στην μεγάλυτερη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των πρωταθλητών:

«Πριν αρχίσω την ανάλυση για το παιχνίδι, θέλω να πω ότι τη νίκη αυτή όλοι στην ομάδα την αφιερώνουμε στον Ντάνιελ Χάκετ.

Είδαμε όλοι πώς τραυματίστηκε και θα μας λείψει για δύο μήνες. Τη νίκη και την καλή εμφάνιση του την αφιερώνουμε μέσα από την καρδιά μας. Ευχόμαστε να είναι σύντομα κοντά μας».

Για τον αγώνα δήλωσε: «Το παιχνίδι το αρχίσαμε καλά, βάλαμε τους όρους του παιχνιδιού από την πρώτη περίοδο, παίζοντας καλό μπάσκετ, με πολύ καλή επιθετική παραγωγικότητα, με 31 πόντους στην πρώτη περίοδο, αμυντικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί, ιδιαίτερα στη δεύτερη περίοδο όπου δεχτήκαμε μόλις δέκα πόντους. Πήραμε μια διαφορά μεγάλη, μόνο στην τρίτη περίοδο για 3-4 λεπτά που χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Γενικά είχαμε μια καλή εμφάνιση και ήταν ένα παιχνίδι όμορφο για τον κόσμο που το παρακολούθησε. Καλή συνέχεια και καλή πορεία στο Ρέθυμνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα