«Υπερηχητική» Ιταλία με πολύ καλό Χάκετ

Χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση, η Ιταλία διέλυσε τις Φιλιππίνες με 106-70 σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει των Προολυμπιακών τουρνουά, στα οποία θα συμμετάσχουν οι δύο ομάδες.

Η «σκουάντρα ατζούρα» μπήκε με άγριες διαθέσεις στο παιχνίδι και με μια "υπερηχητική" εμφάνιση στην πρώτη περίοδο (40-7 επιμέρους σκορ), έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στις σαφώς υποδεέστερες Φιλιππίνες.

Κορυφαίος της ομάδας του Έτορε Μεσίνα ήταν ο Γκαλινάρι με 20 πόντους σε 15:32'', με τον Αραντόρι και τον Μπελινέλι να ακολουθούν με

14 και 11 πόντους αντίστοιχα. Ο Ντάνιελ Χάκετ είχε 7 πόντους, όντας απόλυτα εύστοχος (2/2 δίπ, 1/1 τρίπ), 5 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 17:05''. Από τις Φιλιππίνες, ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Μπλάτσε με 21 πόντους.

Υπενθυμίζουμε πως η Ιταλία είναι η διοργανώτρια του Προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο (04-09/07) και υποψήφια αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από την άλλη, οι Φιλιππίνες είναι η διοργανώτρια χώρα του έτερου Προολυμπιακού Τουρνουά (05-10/07), έχοντας να αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση τη Γαλλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα