Βάλτερς...ο εκλεκτός!

Όπως ήρθε έφυγε και ο Τζούλιαν Ράιτ καθώς τα ιατρικά τεστ δεν του επέτρεψαν καν να προπονηθεί με το «τριφύλλι», το οποίο δεν το βάζει κάτι και συνεχίζει το σαφάρι ώστε να μπορέσει να βρει τον σέντερ ο οποίος και θα ενταχθεί στο ρόστερ και θα προλάβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 9/10.

Πιο συγκεκριμένα φαίνεται να είναι τα πράγματα για τον παίκτη

που θα αντικαταστήσει τον τραυματία ΝτεΜάρκους Νέλσον. Το όνομα που παίζει πιο σοβαρά είναι αυτό του Λετονού Κρίσταπς Βάλτερς (33χρ., ύψος 1.91μ.) που την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στην Τουρκία με την Άνκαρα όπου σε 30 παιχνίδια είχε 12 πόντους μέσο όρο με 51,3 % στα τρίποντα, ενώ 9,8 πόντους μέσο όρο είχε στο Eurocup. Ο Λετονός γκαρντ είχε συμφωνήσει με την Λετονική Μπαρόνς Κβάρταλς Ρίγα, αλλά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αντέστρεψε την συμφωνία, με τον Λετονό πλέον να προβάλει τα «πράσινα».Θυμίζουμε ότι ο Βάλτερς την περίοδο 2003-2004 αγωνίστηκε στην Α1 με τον Πανιώνιο για 9 παιχνίδια, ενώ τα τελευταία χρόνια εκτός από την Τουρκία και την Άνκαρα βρέθηκε στην ACB για λογαριασμό των Φουενλαμπράδα Μάλαγα και Μπανταλόνα και στην Γερμανία για την Άρταλαντ Ντράγκονς.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης μέσω tweet τονίζοντας ότι οδεύσει στην Αθήνα για να συμμετάσχει στον Παναθηναϊκό:

Keywords
Τυχαία Θέματα