Τσάμπιονς Λιγκ: Preview 2ης αγωνιστικής

11:52 1/10/2014 - Πηγή: AEK365

1ος Όμιλος
Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους (Novasports 2)
Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στο Φάληρο, η νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν" κόντρα στη Γιουβέντους είναι μονόδρομος με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να μην υπολογίζει στον Γκάμπι. Οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν, μετά την επικράτηση επί της Μάλμε, να κάνουν το "δυο στα δυο" και να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Εκτός μάχης οι Πίρλο και Μπαρτζάλι.
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Βαθμολογία:

Γιουβέντους 3 (2-0), Ολυμπιακός 3 (3-2), Ατλέτικο Μαδρίτης 0 (2-3), Μάλμε 0 (0-2)

2ος Όμιλος
Λουντογκόρετς-Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 7)
Βασιλεία-Λίβερπουλ (Novasports 1)
Στο "Natsionalen Stadion Vasil Levski" στη Σόφια, η Ρεάλ Μαδρίτη αντιμετωπίζει τη Λουντογκόρετς θέλοντας τη νίκη που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στο στόχο της πρώτης θέσης. Χεσέ, Κεντίρα και Κοεντράο δεν υπολογίζονται από τον Κάρλο Αντσελότι με τον Πέπε να είναι αμφίβολος. Η Λουντογκόρετς έφτασε κοντά στην έκπληξη την περασμένη αγωνιστική στο "Άνφιλντ" αλλά τώρα δεν ελπίζει και σε πολλά.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σκωτσέζος Κρεγκ Τόμπσον.
Την υπόθεση-πρόκριση θέλει να "καθαρίσει" το συντομότερο δυνατόν η Λίβερπουλ και για αυτό θα παραταχθεί στο "St Jacob Park" με στόχο τη νίκη κόντρα στη Βασιλεία. Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν υπολογίζει σε Στάριτζ, Σακό και Φλάναγκαν. Η Βασιλεία θέλει και αυτή την νίκη για να μπορέσει, τουλάχιστον, να εξασφαλίσει την 3η θέση με τους γηπεδούχους να παρατάσσονται χωρίς τον τιμωρημένο Ντίας και τους τραυματίες Ντέγκεν και Ιβάνοφ.
Διαιτητής θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον.

Βαθμολογία: Ρεάλ Μαδρίτης 3 (5-1), Λίβερπουλ 3 (2-1), Λουντογκόρετς 0 (1-2), Βασιλεία 0 (1-5)

3ος Όμιλος
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μονακό (19:00, Novasports 2)
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μπενφίκα (Novasports 6)
Στην Αγία Πετρούπολη διεξάγεται το ντέρμπι πρωτοπόρων του τρίτου ομίλου με τη Ζενίτ να υποδέχεται τη Μονακό. Οι γηπεδούχοι έρχονται από σπουδαίο "διπλό" τη πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Μπενφίκα και θέλουν τη δεύτερη νίκη παρά το γεγονός πως ο Βίλας Μπόας δεν ξέρει ακόμα αν θα υπολογίζει στους Τίμοστσουκ και Βίτσελ. Η Μονακό μπορεί στο πρωτάθλημα να μην τα πάει καλά αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει ξεκινήσει με το... δεξί, νίκη επί της Λεβερκούζεν, και θέλει να συνεχίσει το ίδιο με τον Ζαρντίμ να αφήνει εκτός αποστολής τους Τραορέ, Μπόρχα Λόπες και Αμπντενούρ.
Διαιτητής στο "Stadion Petrovski" θα είναι ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ
Στην "Bay Arena", η νίκη για Λεβερκούζεν και Μπενφίκα είναι μονόδρομος μετά τις ήττες τους στη πρεμιέρα. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους Παπαδόπουλο, Ρόλφες, Μπραντ και Κάστρο με την συμμετοχή του Μπένις να είναι αμφίβολή. Για τους φιλοξενούμενους, απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Αρτούρ και ο τραυματίας Σίλβιο. Αμφίβολη η συμμετοχή του Πάουλο Λόπες.
Διαιτητής θα είναι ο Άγγλος Μάρτιν Άτκινσον.

Βαθμολογία: Μονακό 3 (1-0), Ζενίτ 3 (2-0), Λεβερκούζεν 0 (0-1), Μπενφίκα 0 (0-2)

4ος Όμιλος
Άρσεναλ-Γαλατάσαραϊ (Novasports 3)
Άντερλεχτ-Μπορούσια Ντόρτμουντ
Τα περιθώρια για "γκέλα" στένεψαν για την Άρσεναλ, μετά την ήττα στη Βεστφαλία, και η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχει ως μοναδικό της στόχο τη νίκη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Ο Αλσατός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Ράμσεϊ, Αρτέτα, Ζιρού, Ντεμπισί, Σανόγκου, Γουόλκοτ με τον Γουίλσιρ να είναι αμφίβολος. Πλήρης θα παραταχθεί η Γαλατάσαραϊ που θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μετά τον ένα βαθμό που πήρε στο Βέλγιο.
Διαιτητής στο "Emirates" θα είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι.
Προβάδισμα από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική, για την πρωτιά στον όμιλο θέλει να πάρει η Μπορούσια Ντόρτμουντ και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το "Βάντεν Στοκ" κόντρα στην Άντερλεχτ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, προέρχεται από τη νίκη επί της Άρσεναλ, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κιρχ, Ρόις, Μπλαστσικόφσκι, Μκταριάν ενώ αμφίβολοι είναι οι Γκουντογκάν και Κελ. Την περασμένη αγωνιστική η Άντερλεχτ έκανε την έκπληξη παίρνοντας βαθμό στη Κωνσταντινούπολη και τώρα θέλει να κάνει ακόμα μια έστω και χωρίς τον Ενσακαλά.
Διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Πάολο Ταλιαβέντο.

Βαθμολογία: Ντόρτμουντ 3 (2-0), Γαλατασαράι 1 (1-1), Άντερλεχτ 1 (1-1), Άρσεναλ 0 (0-2)

Keywords
Τυχαία Θέματα