Το υπερθέαμα του Champions League (vids+pics)

Η δράση συνεχίζεται αμείωτη στο Basketball Champions League, το οποίο αποτελεί ήδη μία συναρπαστική διοργάνωση. Με «θρίλερ» σε κάθε μεριά της Ευρώπης και ισορροπίες που ανατρέπονται διαρκώς, η νεοσύστατη διοργάνωση είναι ακόμη... στην αρχή της, καθώς οι συμμετέχουσες ομάδες σε αυτή δεν έχουν συμπληρώσει καν του δρόμου τα μισά, για την φάση των ομίλων.

Για ακόμη ένα διήμερο, το ενδιαφέρον ήταν έντονο για τους Έλληνες φιλάθλους,

που μπορεί να μην είδαν την εβδομάδα να ξεκινά καλά εξαιτίας της εντός έδρας ήττας του ΠΑΟΚ από τη Βιλερμπάν, αλλά η ΑΕΚ και ο Άρης έκαναν το καθήκον τους, γεμίζοντας άπαντες με χαρά με την καθυπόταξη των Σάσαρι και Μπάνβιτ αντίστοιχα.

Οι εικόνες αυτών των τριών αγώνων, πάντως, είναι συγκλονιστικές, δείχνοντας ολόκληρη την ουσία του μπάσκετ και της εν λόγω διοργάνωσης.

Τη διαφορά μάλιστα, την έκανε ένας Έλληνας παίκτης. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, οδήγησε τον Άρη στην νίκη με την Μπάνβιτ και αναδείχθηκε κορυφαίος της 4ης αγωνιστικής, στην πρώτη του κιόλας παρουσία για το Basketball Champions League.

@ARISBCgr's @VJankovic12 is the #BasketballCL MVP of the Week! pic.twitter.com/2XOiFY07DZ

— #BasketballCL (@BasketballCL) 9 Νοεμβρίου 2016

Οι θεαματικές φάσεις δε σταματούν, με την φάση της απίστευτης τάπας του Ντι Τζέι Στρόμπερι να κλέβει την παράσταση, δείχνοντας παράλληλα τη δυναμική μίας εξαιρετικής ομάδας, όπως είναι η Μπεσίκτας. Ο Κόνιεφ είχε... δείξει το δρόμο την προηγούμενη μέρα, ενώ οι Γκέιτς και Έλις ήταν εξίσου «εκρηκτικοί», χαρίζοντας θεαματικά καρφώματα.

.@BJK_Basketbol's DJ Strawberry with the block and the Mutombo finger wave! #BasketballCL pic.twitter.com/ehovVqvDlT

— #BasketballCL (@BasketballCL) 9 Νοεμβρίου 2016

Φαν του Champions League είναι... και ο Τζον Στόκτον. Ο «θρύλος» του ΝΒΑ και των Γιούτα Τζαζ, μετέβη στη Ρωσία για να δει το γιο του, Μάικ, να αγωνίζεται, αν και δεν έφερε... γούρι στην Άβτοντορ, που ηττήθηκε από την Καρσίγιακα χάρη σε ένα καλάθι του Ματέους Πονίτκα που έκανε επίδειξη σπουδαίας τεχνικής.

Basketball & @utahjazz legend John Stockton​ was in attendance to see his son @MikeStock20 suit up for @AvtodorSaratov​ #BasketballCL pic.twitter.com/oogwmEEltZ

— #BasketballCL (@BasketballCL) 9 Νοεμβρίου 2016

Οι σπουδαίες «μάχες», είτε ψηλά είτε χαμηλά, δε λείπουν ποτέ από παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Κι όπως αναφέραμε και στην αρχή... μπόλικο το θέαμα, όπως και το πάθος για μπάσκετ.

Quality plays in Tuesday's Top 5 fearturing: @NickMinnerath, @KostjaMushidi, @DaRealDMullz, and @LeviRandolph20 #BasketballCL pic.twitter.com/dGhiFDoMba

— #BasketballCL (@BasketballCL) 9 Νοεμβρίου 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα