Το στοίχημα του Σαββάτου

Η τελευταία αγωνιστκή της ελληνικής Α2, για όποιος έχουν λογαριασμό σε εταιρίες που την προσφέρουν, δίνει μεγάλες ευκαιρίες για σήμερα.


Χωρίς πολλά λόγια: Προμηθέας και Εθνικός δίνουν μάχη... πόντων μεταξύ τους με τον Εθνικό να είναι στο +13 στη συνολική διαφορά που θα κρίνει την τρίτη θέση και το μεταξύ τους πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, αφού στα παιχνίδια τους έχουν από μια νίκη με 4 πόντους.


Ο Προμηθέας που κυνηγάει νίκη 13 πόντους περισσότερους, υποδέχεται την πρωταθλήτρια Κύμη που έχει σημαντικές απουσίες. Ο Εθνικός υποδέχεται την μετριότατη Λιβαδειά.

Βαράτε...

βιολιτζήδες θα είναι και τα δύο ματς και τα χάντικαπ που βρίσκουμε, με 4,5 πόντους στην Πάτρα και 8,5 στην Καλλιθέα μας οδηγούν στους άσους του 1,85 και 1,93 αντίστοιχα.


Το Δούκας - Περιστέρι πάει για φραγή. Βγήκε αουτσάιντερ ο Δούκας με τη λογική ότι το Περιστέρι καίγεται αφού παλεύει για την παραμονή, αλλά όχι και με 5 πόντους... Ασο ξερό λέμε εμείς που εντοπίστηκε στο 2,40 ή, με χάντικαπ στο 1,83.


Εχει και δυο καλές περιπτώσεις όβερ, στο γιορτινό Παγκράτι - Πευκοχώρι που αν και ψηλά το 159,5 αναμένεται να ξεπεραστεί και στο Φάρος - Ερυθραία στο 150,5.


Πάμε στο ΑΕΚ - Αρης στην Α1 με σωστό φαβορί την ΑΕΚ αλλά όχι για 1,50. Δύσκολο ματς, πάμε στο όβερ 146,5 π[οντάροντας σε ένα ακόμα ανοχιτο παιχνίδι, με πλήρεις τις ομάδες.


Στη Γερμανία το Φρανκφούρτη - Ουλμ θα εμπιστευτούμε για άλλη μια φορά το όβερ σε ματς της Ουλμ και στο σημερινό στο 152,5 με 1,95. Φαβορί ο άσος, αλλά όχι γα 1,22.


Το Νταρουσάφακα - Εφές είναι τλείως απρόβλεπτο και η αποχή καλύτερη λύση.


Αβελίνο - Εμίλια τέλος, υποτιμημένος ο άσος του 1,44 αλλά έχει την πρώτη τύχη να επαληθευτεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα