Το στοίχημα της Τετάρτης

Συνέχεια των πλέι οφ ανά την Ευρώπη, μαζί και η έναρξη των μικρών τελικών της Α1 και με όλα αυτά έχουμε ένα συμπαθητικό κουπόνι εφτά αγώνων για σήμερα.

Στο ΑρηςΑΕΚ το 1,30 των γηπεδούχων είναι λάθος. Όχι σαν εκτίμηση φαβορί, αλλά σαν εκτίμηση… τόσο φαβορί. Ο Αρης παραμένει λαβωμένος και έχει έναν αντίπαλο με γεμάτο ρόστερ. Οι 7,5 πόντοι του χάντικαπ μας οδηγούν προς το διπλό του 1,85 και αν το «ανοίξουμε»

κανα δυο πόντους παραπάνω, είμαστε πιο άνετοι.

Στην VTB η Ούνικς υποδέχεται τη Ζενίτ και το 1,29 του άσου επίσης κρίνεται μικρό. Ναι, φαβορί η Ούνικς αλλά η τιμή δεν αρέσει. Λέμε ότι θα γίνει, λέμε ότι είναι υποτιμημένο, η επιλογή είναι θέμα απόφασης του καθενός.

Γαλατά – Καρσίγιακα στην Τουρκία και προσπερνάμε… τρέχοντας το 1,22. Ομάδες με παράξενα αποτελέσματα, σε πρωτάθλημα με παράξενα αποτελέσματα, απλά δεν ασχολούμαστε όσο κι αν η Γαλατά συνολικά είναι καλύτερη ομάδα.

Στην Γαλλία έχουμε το Λε Μαν – Γκραβελίν με τον άσο στο 1,38. Οριακά αποδεκτός, με τους σημερινούς γηπεδούχους να έχουν χάσει στον πόντο εκτός και να είναι γενικά ανώτερο σύνολο. Άλλη μια άσχημη απόδοση της ημέρας, άλλος ένας πιθανός άσος πάντως.

Ξανά στην Τουρκία με το Φενέρ – Ουσάκ να είναι αδιαπραγμάτευτος άσος εξ ου και το 1,05 που μας στέλνει να κοιτάξουμε το χάντικαπ. Το 15,5 με όσα έχουν προηγηθεί για τη Φενέρ, δηλαδή μια υπερπροσπάθεια με άδοξη κατάληξη μετά από δύο ματς με παράταση στο φάιναλ φορ, καθιστά δύσκολη την πρόβλεψη. Οσο πιθανό είναι ένα ξέσπασμα με 20+, τόσο πιθανή είναι και μια νίκη… προσαρμογής. Πάμε πάσο.

Πάμε στην Ιταλία με το Εμίλια – Αβελίνο και άλλη μια περίπτωση… απέχθειας στην τιμή του 1,36 στον άσο. Κοιτάμε προς το διπλό χάντικαπ με τους 6,5 πόντους στο 1,87 αναμένοντας ντέρμπι, καλοβλέπουμε και το όβερ στους 157,5 πόντους.

Στην Ισπανία έχουμε το εξ αναβολής Ρεάλ – Λαμποράλ για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και πάμε δυνατά στον άσο με χάντικαπ 10,5 πόντων. Κουρασμένοι οι Βάσκοι, θέλουν λίγο χρόνο ανασύνταξης μέχρι τα πλέι οφ, απέναντι σε μια Ρεάλ που έχει δει τη Μπαρτσελόνα να γκελάρει και παίζει ρέστα για την πρωτιά της κανονικής περιόδου. Στο 1,90 να κάνει το +11 η Ρεάλ, το στηρίζουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα