No Pizza No Finals! (pics)

Ζήσε τους Τελικούς της Basket League με pizza από το Due Pentole!

Ένα νέο ιταλικό εστιατόριο στην πόλη μας, έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις! Πρόκειται για το Due Pentole, δίπλα στο εμπορικό κέντρο Shopping House, στον Άλιμο. Ιδιοκτήτες του Due

Pentole, που σημαίνει " 2 τηγάνια ", είναι δύο φίλοι chef, ο Γιάννης Καβούκης και ο Αλέξης Γαμπιεράκης οι οποίοι έπειτα από πολυετή εμπειρία στην ιταλική κουζίνα, αποφάσισαν να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

Οι σεφ Γιάννης Καβούκης και Αλέκος Γαμπιεράκης, είναι από τους τυχερούς που κατάφεραν να δώσουν σάρκα και οστά στο μεράκι και την αγάπη τους για την μαγειρική και ειδικότερα για την Ιταλική κουζίνα. Οι δύο τους γνωρίζονται καλά (από το 2000) και τα 13 χρόνια παρουσίας τους στη κουζίνα του ιταλικού εστιατορίου Al Dente στο Καλαμάκι, μόνο… γρουσούζικα δεν ήταν, αφού αποτέλεσαν την έμπνευση για να φτιάξουν και τον δικό τους μοναδικό χώρο.

Από τη στιγμή λοιπόν που είχαν συνεργαστεί επιτυχημένα επάνω από…δύο τηγάνια, ήταν θέμα χρόνου να δημιουργήσουν και το Due Pentole στον Άλιμο!

Κοινό τους χαρακτηριστικό, εκτός από τη πολύχρονη φιλία που τους συνδέει, η αγάπη τους για τη τελειότητα και την γαστρονομική απόλαυση των άλλων. Έτσι, άφησαν για λίγο τα τηγάνια και τη κουζίνα και έπιασαν το… μυστρί, βάζοντας όλη τη τέχνη τους στο να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ιδανικό για να φιλοξενήσει και τους πιο… περίεργους λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Για όσους μένουν στις περιοχές Αλίμου, Αγ. Δημητρίου και Π. Φαλήρου παραγγέλνοντας δύο πίτσες και λέγοντας το συνθηματικό basketblog.gr, η τρίτη πίτσα δώρο από το Due Pentole τηλεφωνώντας στο 210 9821177 από τις 18:00 έως τις 23:00!

Για όσους δεν μένουν στις περιοχές αυτές, η θέλουν να κάνουν take away ισχύει η ίδια προσφορά αλλάαπό τις 15:00 μέχρι τις 23:00 !!

Η προσφορά ισχύει για την πρώτη ημέρα των τελικών!

Keywords
Τυχαία Θέματα